Vänner som stöttar

Idag efter att jag hade mött Josefine och tagit en bild träffade jag Sheila för en lunch på Tures. Det är en lyx att få ha vänner som jobbar i närheten. Sheila och jag har gått igenom många av livets faser, sida vid sida. Sheila var mitt största stöd när jag blev mamma till Gillis. Hon låg ju steget före med Aline 11 månader innan, vilket där och då var det ju en enorm skillnad i erfarenhet.

Jag minns att det var svårt att veta hur jag skulle klä nyfödda Gillis i vagnen, det var ju mitt i vintern. Och på tal om det minns jag hur arga många av er blev när jag och Odd kom ut stolta från BB med Gillis i babyskyddet och vi hade glömt mössan i november månad! Där och då blev jag sågad som mamma dag 2. Puh, där var det skönt att ha Sheila. Vänner som stöttar i allt.

Ikväll ska jag bort på middag med mina ö-mammor, Martina och Michaela. Härligt med en massa kompisboostande och god mat.

 1. A.B. skriver:

  Hej Isabella,
  ville bara säga att jag, trots att jag faktiskt inte känner dig alls egentligen, ser mig som en vän till dig. Låter märkligt, jag vet, eftersom en vän (enligt mig) är något djupare än en kompis. Och vi känner inte ens varandra.

  Läser din blogg för att jag tycker den är generös, uppfriskande och inspirerande.

  Jag gläds genuint med dina framgångar och imponeras av hur pusslar ihop karriär och familj. Ibland önskar jag att jag hade lite av din extra turbomotor att ta till, för egen del…

  Allt gott!!!

 2. Cissi skriver:

  Ni tjejer som skriver härinne och som blir irriterade på att någon annan inte tycker som ni; snälla sluta upp med härskartekniken ni håller på med. Så osmakligt och barnsligt. Vi alla måste lära oss hur vi uttrycker våra åsikter/ känslor utan att trycka ner någon annan, det funkar inte att referera till yttrandefriheten för den ger en inte rätt att vara jävlig. Man tjänar ALDRIG på att göra någon förbannat eller ledsen, snarare tvärtom. Det finns inget 100%- igt rätt eller fel, vi alla tycker olika. Att börja trycka ner nån annans åsikter visar bara att argumenten för våra egna åsikter har tagit slut.

 3. Sara skriver:

  Jag blir alldeles förundrad när jag läser alla kommentarer. Imponerande hur mycket alla kan läsa in i ingenting haha.

 4. Emma skriver:

  Den tiden behövs och är värdefull 💫

 5. Fia skriver:

  Jag undrar varför inte odd syns alls? Har han ”gått in i väggen” innan var han ju med överallt! Blogg, instagram, gjorde musik, laga mat i socialamedier. Vad hände?

  1. Q skriver:

   Han får alltid så mycket skit när han syns. Han tröttnade antagligen

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..