ANNONS

Vänner som stöttar

/

Idag efter att jag hade mött Josefine och tagit en bild träffade jag Sheila för en lunch på Tures. Det är en lyx att få ha vänner som jobbar i närheten. Sheila och jag har gått igenom många av livets faser, sida vid sida. Sheila var mitt största stöd när jag blev mamma till Gillis. Hon låg ju steget före med Aline 11 månader innan, vilket där och då var det ju en enorm skillnad i erfarenhet.

Jag minns att det var svårt att veta hur jag skulle klä nyfödda Gillis i vagnen, det var ju mitt i vintern. Och på tal om det minns jag hur arga många av er blev när jag och Odd kom ut stolta från BB med Gillis i babyskyddet och vi hade glömt mössan i november månad! Där och då blev jag sågad som mamma dag 2. Puh, där var det skönt att ha Sheila. Vänner som stöttar i allt.

Ikväll ska jag bort på middag med mina ö-mammor, Martina och Michaela. Härligt med en massa kompisboostande och god mat.

99
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00