Självständighet 

Ett bra citat såhär en tisdag:

 1. Evelina skriver:

  Jag förstår vad citatet vill… Peppa kvinnor att följa sina inre drömmar. Det har väl oftast varit kvinnan som stått bakom mannen och -kanske- glömt sina egna drömmar på grund av situationen..

  Men eftersom att ni lever i en ”tvärtom-relation” så tycker jag att du också ska byta ut women till men och men till woman och sen se om din egen situation. Då blir ju citatet verkligen inte lika peppigt? Eller?

  1. Emma skriver:

   Om du tycker det blir mer negativt att byta it women mot men förstår du nog inte citatet.

   1. Du förstår inte vad jag menar

 2. Annelie skriver:

  Jag satte min karriär och nyöppnade företag framför mitt förhållande. Min sambo gav mig varningssignaler och kände sig åsidosatt, men jag var så inne i mitt företag att jag inte såg vad som höll på att hända. Tillslut lämnade han mig och jag blev ensam. Företaget växte vilket klart var roligt, men det var inte värt att förlora mitt livs kärlek. Jag kämpade med att få tillbaka honom och prioriterade honom framför företaget och vi är nu tillbaka och är lyckligare än någonsin, med prio 1 förhållandet och prio 2 företaget. Pengar är inte allt vilket jag insåg först när jag förlorade kärleken. Men alla har vi olika behov i livet och prioriterar olika.

 3. Såg detta citat på en annan blogg igår, minns ej var nu bara..lite repris..

 4. Rita skriver:

  Man kan väl stå vid sin partners sida och ändå göra karriär? Alltså Bella, du är imponerande på så många sätt men det känns som om det är något i ditt liv som skaver. Jag hoppas du hittar ro snart och slipper skriva boken ”skilsmässoboost”.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..