ANNONS

Senaste Amelia

/

Halv fem imorse ville barnen gå upp, inte hela världen kanske men det fanns ingen kaffe hemma så morgonen började lite trögt minst sagt. Jag behöver verkligen kaffe för att fungera på morgonen, under dagen är det inte så viktigt. Idag lär vara sista dagen med jetlag i alla fall, skönt det! Jag har verkligen fått en annan inställning till trötthet sedan jag fick barn. Innan barn var tröttheten tyngre och jag påverkades av den mer. Idag kan jag acceptera den under dagen men jobba på ändå, det är liksom inget farligt. Men jag brukar ha en regel i att inte ta för stora beslut om sömnen ligger efter.

Imorse kom Amelia i brevlådan! Jag vet inte om ni kommer ihåg det men jag plåtades för ett omslag tillsammans med två andra kvinnor inför den Internationella kvinnodagen nästa vecka. Det var alltså Alice Bah Kuhnke och Olga Rönnberg.

I numret pratar vi om att ta makten i våra liv. Alltifrån att gå på toa utan att fråga sin partner ”om lov”. Så många gånger som jag har gjort det under åren. ”Odd är det okej om du tar barnen så kan jag gå på toaletten”. Nu säger jag inget alls. Bara går in och låser dörren. Det är också att ta makten i sitt liv, i det lilla :- )

53
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00