All in black

Idag är jag svart topp till tå. Pastellerna får jag snällt hänga tillbaka i garderoben igen tills vädret blir bättre. Typiskt mig att stressa in i alla säsonger. Under förmiddagen har jag suttit med aktieboken och produktutveckling i LCC. Vi har många lanseringar innan sommaren, i maj kommer både Intim-serien och SPF-serie för kroppen, sedan en volymspray för håret och saltvattenspray. Roligt! Nu jobbar vi med en Advanced Skincare, vi har släppt en marknadsundersökning rörande den som ni gärna får svara på.

Jacka Veronica Virta, t-shirt Lindex och vida tights NA-KD. Fotograf: Josefin Hellgren 

Nu väntar nästa möte, hörs senare!

 1. anna skriver:

  Kan du inte länka byxorna?

 2. Emelie skriver:

  ÄLSKAR att ni jobbar med en advanced skin- linje!!!!!!

 3. Maria skriver:

  Hej!

  Frågorna var lite förvirrande. Priset till exempel… är det för en produkt eller för serien? Det är ofta stor skillnad på vad man betalar för en rengöring eller ett serum som ofta kan vara över dubbla.
  Sedan om man vill ha på tub, burk eller pump. Självklart är pump eller tub bäst för rengöring men men inte för natt kräm som man oftast vill ha i burk (ev tub). Så för olika produkter olika förpackning.

 4. Anna skriver:

  Hej Isabella
  vill verkligen ge dig credit för en bra blogg..En av dom bästa,skulle jag säga.
  ville också fråga vad dom utsvängda leggingsen heter? hittar dom inte på NA-kD, tack på förhand.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..