ANNONS

All in black

/

Idag är jag svart topp till tå. Pastellerna får jag snällt hänga tillbaka i garderoben igen tills vädret blir bättre. Typiskt mig att stressa in i alla säsonger. Under förmiddagen har jag suttit med aktieboken och produktutveckling i LCC. Vi har många lanseringar innan sommaren, i maj kommer både Intim-serien och SPF-serie för kroppen, sedan en volymspray för håret och saltvattenspray. Roligt! Nu jobbar vi med en Advanced Skincare, vi har släppt en marknadsundersökning rörande den som ni gärna får svara på.

Jacka Veronica Virta, t-shirt Lindex och vida tights NA-KD. Fotograf: Josefin Hellgren 

Nu väntar nästa möte, hörs senare!

52

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00