ANNONS

Ny övre hall!

/

Jag skulle ju såklart fotat när det var ljust ute men det glömde jag så fick ta bilderna efter nattning. Vår hall på övervåningen har ju fått en helt annan planlösning medan vi var borta. Från en korridor har vi tagit bort ena rummet, öppnat upp där en garderob låg så att man kan gå runt. Det väldigt stora rummet på 30 kvm har delats upp i två istället så nu har vi övre hall plus fyra rum. Vi är så nöjda! Det är en enorm skillnad. Tyvärr har jag ingen bra bild från hur det såg ut innan. Det gick inte att fota. Men tänk er en smal korridor vid badrummen.

IMG_4759
IMG_4760
IMG_4761

Nu är det lite tapet och möblering som ska på plats. Här ovan blir det en tv-myshörna. På min Instastory finns det klipp om ni vill kika. Nu väntar kvällsjobb!

46
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00