ANNONS

Älskade kollegor

/

Åh vad roligt det var att komma tillbaka till kontoret och alla kollegor. Vi har lite tillväxt-utmaningar men det är en del i processen. Men vi försöker hela tiden att ta på oss en större kostym och ha en struktur för när det slår till så att vi står stadigt. En tydlig organisation är A och O. Men just nu är många nya roller som ska tillsättas och det går inte riktigt att stressa fram, mycket som måste stämma.

img_4713.jpg

Jag hade saknat min Panamera imorse!

img_4749.jpg

Simon hade en jobblista att gå igenom med mig, det som han kunde spara under tiden.

img_4750.jpg

Sedan blev det lunch med LCC-gänget på Pocket! Pingis är på resande fot.

img_4752.jpg

Fejkpäls från Dry Lake, jeans från Lindex och silvriga skor Flattered. Nu är klockan halv tre här men halv nio i Thailändsk-tid, börjar känna mig lite trött. Åker hem strax!

40
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00