Missade planet

Vi var haft lite otur här, hotellet bokade bilen till flygplatsen på tok försent på 1,5 timma innan. De sa att det var en bra tid att åka men när vår flight lämnande marken hade vi fortfarande inte kommit in i flygplatsen för att det var en extra säkerhetskontroll utanför som tog lite mer än en timma. Dessutom kom vi först till Domestic eftersom vi skulle flyga till Bangkok men vi skulle till International. Typiskt. Alltså missade vi flyget. Sådant är alltid irriterande. Men som tur var kom vi med ett plan två timmar senare, tacksam för att det var fyra timmar till connecting flight. Om en halvtimma boardar vi i alla fall och ska gå och lägga oss. Glad att allt löste sig. 


När vi vaknar är vi i kära Sverige! 

 1. Liza skriver:

  Varför kläder du dig som en tant?

 2. Milou skriver:

  Det är fascinerande att läsa kommentarer! Flera ställer bloggaren mot väggen och verkar på riktigt upprörda över det hela. ”Vart tog ansvaret vägen”,☝️☝️☝️ ”skyll inte på hotellet” etc…..
  Intressant! Berätta gärna mer om varför det engagerar så!

  1. Sara skriver:

   Åt andra hållet finns alla dyrkande fans som hyllar allt Bella gör och skriver, och det är faktiskt konstigare. Hur kan man utan att reflektera acceptera allt man läser och ser på bloggen som sanning, och lika oreflekterat gå till Isabellas försvar om någon är ifrågasättande eller skeptisk?

   1. Lj skriver:

    Bara för att man inte skriver en massa negativt skit betyder det inte att man sväljer allt med hull och hår. Även det är en egen tolkning från tjurskallarnas sida! Det som käftas emot är ofta alla negativa människors sätt att uttrycka sina åsikter – inte konstruktivt någonstans utan ofta enbart elakt och med målet att trycka till och förminska. Jag håller sällan med Bella om allt men jag har istället vett att veta att varken hon eller någon annan mår bra av att jag skriver att hon har fula skor, är för smal/tjock, är en dålig mamma/fru/dotter/chef/kollega, äter dålig mat, eller allt annat folk hittar på i sina deprimerade världar…

 3. Ibland missar man ett plan, ibland är det försenat, ibland tappar de bort en väska. Sånt som händer. Man får ordna det och hålla sig positiv, finns ju värre saker som kan hända en <3<3<3<3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..