ANNONS

Missade planet

/

Vi var haft lite otur här, hotellet bokade bilen till flygplatsen på tok försent på 1,5 timma innan. De sa att det var en bra tid att åka men när vår flight lämnande marken hade vi fortfarande inte kommit in i flygplatsen för att det var en extra säkerhetskontroll utanför som tog lite mer än en timma. Dessutom kom vi först till Domestic eftersom vi skulle flyga till Bangkok men vi skulle till International. Typiskt. Alltså missade vi flyget. Sådant är alltid irriterande. Men som tur var kom vi med ett plan två timmar senare, tacksam för att det var fyra timmar till connecting flight. Om en halvtimma boardar vi i alla fall och ska gå och lägga oss. Glad att allt löste sig. 


När vi vaknar är vi i kära Sverige! 

62
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00