ANNONS

Sverige imorgon

/

Imorgon lämnar vi Thailand. 14 dagar gick snabbt! Men vi flyger nattflyg så vi har en hel dag imorgon också och har kvar boendet tills bilen hämtar oss på kvällen. Smidigt. Vi landar tidigt på morgonen på måndagen, får se om vi stannar hemma eller det blir kontoret i några timmar för min del. Beror på hur pigg jag är. Det ska i alla fall bli väldigt kul att komma hem och se renoveringen. Gäst-WC är helt färdig och även dom nya rummen på övervåningen. Det som saknas är dock rätt tapet/färg och möbler men stora sovrummet samt Sallys gamla rum är kvar vi kan bo där, viktigt bara att det inte är något byggdamm. Jag har ju astma som ni vet.

Jag har gått på behandlingar 10 av 14 dagar. Underbart. På det här hotellet gör personalen en ny frisyr på mig varje gång efter massagen. Denna gjordes med en enkel tofs/hästsvans som hon petade in i håret igen.


Det har varit härligt att ha en egen pool på varje ställe. Men också ett annat väder här. Så imponerad över barnen som flyter runt själva med armpuffar. Nu sover barnen och jag har kvällsjobb. Älskar möjligheten av kunna ha semester ofta per år men ändå få jobbet att fungera tack vare 1-2 timmar om dagen. Jag har noll behov eller önskan av att stänga av allt till 100%, jag mår som bäst av kombinationen. Knepet är att vara här och nu, jag jobbar när barn sover på dagen och efter nattning. Annan tid njuter vi av semester och familjetid, inga telefoner framme alls.

61
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00