Drömhåret

Ni vet när bokningen hos sin frisör närmar sig och man spanar in hennes Instagram för inspiration och hittar THE one färgen (och frisyren, åh längden) och plötsligt får man en bild om hur man vill se ut! 

 

Jag tjatar om det men jag längtar efter en pastellig vår! Allt ovan är ifrån Net-A-Porter men vansinnigt dyrt så jag får hittade liknande på andra ställen. Jag lägger gärna en del pengar på ytliga saker men majoriteten investeras i aktier. Det måste vara rätt balans. 

 1. Emma skriver:

  Jag kom hemrasslandes med Shampo och Balsam från LCC en dag för några veckor sedan. Skeptisk från början då jag brukar vilja köpa dyra märken. Fördomsfull = check.

  Men jösses vilket hår jag fick med LCC. Lockigt med fina korkskruvar som visade sig redan från dag ett. Och det håller sig länge. Tror jag fick mig en favorit faktiskt! Tack!

 2. Hej Isabella!

  Använder ert silverschampoo och balsam och tycker de är fantastiska! Men skulle önska att ni satte ett S och ett B på toppen av förpackningen, som man liksom ser ovanifrån när man står i duschen och famlar 😄 Bara en idé! Ha det gott!

  Hälsningar Sandra Teresa

 3. Den frisyren som är på bilden hade du ju i många år innan du klippte dig. Den kortare vaianten passar dig mycket bättre.

 4. Minna skriver:

  en fråga och frundering till hur funkar det när bloggare inte bara Isabella utan även andra mindre kända skriver på sina bloggar I samarbete med. Vad innebär det skattemässigt när de skall deklarera om de får saker för reklam ex kläder, tjänster osv. Har förstått att de gör ju reklam mot utbyte av gratis saker eller betalt men rent skattemässigt hur funkar det där? Kan nån förklara är nyfiken mer och mer på bloggbranchen det är inget slitsamt jobb verkar det som mer att man ska exponera sitt liv leverne på nätet. Alla svar är välkommna. Tack på förhand.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..