ANNONS

Vårens läsning! 

/

Jaha. Papillion utläst även Duktiga Flickors Revansch. Vad ska jag nu läsa resterade dagar på semestern? Hade jag fått välja hade jag påbörjat Homo Deus av Yuval Noah Harari. Hans förra bok Sapiens var en av de bästa böckerna jag läste förra året. Rysningar. Här kommer 18 böcker jag ska läsa i vår och in på juni, sedan får jag komplettera med lite sommarläsning: 


Så lite tid och så många fantastiska böcker. Till barnen blir det mer Alfons och fler böcker från Olika Förlag, dom är poppis hemma. Alfons älskar jag för att han är kreativ i sin lek och fantasier. Samt väldigt snäll. 

44
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00