Vårens läsning! 

Jaha. Papillion utläst även Duktiga Flickors Revansch. Vad ska jag nu läsa resterade dagar på semestern? Hade jag fått välja hade jag påbörjat Homo Deus av Yuval Noah Harari. Hans förra bok Sapiens var en av de bästa böckerna jag läste förra året. Rysningar. Här kommer 18 böcker jag ska läsa i vår och in på juni, sedan får jag komplettera med lite sommarläsning: 


Så lite tid och så många fantastiska böcker. Till barnen blir det mer Alfons och fler böcker från Olika Förlag, dom är poppis hemma. Alfons älskar jag för att han är kreativ i sin lek och fantasier. Samt väldigt snäll. 

 1. Eftersom du vill läsa Organisera och Förvara hemma, så tipsar jag STARKT om ”Konsten att städa” av Marie Kondo. Tekniken kallas KonMari och den är MAGISK. Det är helt galet hur mycket personlig utveckling det kan finnas i att rensa. Den går ut på att behålla det som ger energi och sälja/skänka/kasta det som inte gör det. Jag gjorde den för garderoben och var riktigt hård mot mig själv, fan vad bra jag mår av den nu! Tipsar även om Facebookgruppen KonMari Sverige.

 2. Irene skriver:

  Kaoslogi superbra bok. Eller boken om Elon Musk supermi
  ljardären och superentreprenören!

 3. Ella skriver:

  Om du hade fått välja? Varför kan du inte lösa boken du nämner ovan? (På nextstory som du tipsade om eftersom jag förstår att du inte har den fysiska kopian med dig, uppenbarligen.) 🙂

 4. Anna skriver:

  Har du samarbete med dem varje gång du nämner eller lägger upp bilder på böckerna här? Det ser ut som samarbete i mina ögon.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..