Nyfiken i en strut

Hej från värmen! Hörde att det var snö och minusgrader i Sverige. Det blir alltid lättare att njuta av vädret här när man hör det. Det finns inget spännande att berätta, vi äter och badar á la semestermood. Idag har vi hängt med två andra familjer, en från NYC bosatt i Hong Kong och den andra från London bosatt i Singapore. Våra barn är i samma åldrar, de andra barnen pratar ju engelska med varandra så Gillis får kämpa lite med att hänga med i leken. Men barn löser ju språksvårigheter på ett naturligt sätt. Dock en bra morot för honom att vilja lära sig mer (heja paddan!). Det är så spännande att lyssna in hur Expat-familjerna lever. Jag får lite svårt med den sociala spärren, hamnar lätt i ett intervjuläge men då hör jag ibland hur Odd hostar till. Ett litet knep för att berätta för sin fru att ”nu får du faktiskt chilla lite” :- ) 


Sally och jag kör djurmönstrat! Min baddräkt är ifrån Phax (adlink). Förresten så älskar jag att hotellet ligger på stranden, härligt att kunna springa i mellan. Idag har sex barn rusat fram och tillbaka i leken, kul! 

 1. K skriver:

  Det är faktiskt strålande sol och plusgrader där jag bor. Varit så i flera dagar!
  Och tycker förövrigt att du har en otroligt tråkig attityd när du säger ”Det känns bättre för mig när andra har det sämre”. Använd inte det som en tröst för att din man behandlar dig dåligt.
  Kram trevlig helg!

 2. Nu börjar folk förstöra och verkligen gå till personangrepp som inte är acceptabelt! !!Ni som är så PERFEKTA på språk,tilltal och allt annat.Har inte ni något liv annat än vara elaka. Skäms på er. ETT TIPS SLUTA ATT LÄSA BLOGGEN OCH LÄMNA KOM MENTATER!!! NU kritiserar någon säkert detta också. Låt oss andra få läsa det vi tycker om alltså Isabellas blogg.HITTA ERA EGNA INTRESSEN NI BARA FÖRSTÖR! !!
  STACKARS DIG SOM MÅSTE TA SÅ MYCKET JAG SKULLE BLOCKA VISSA!!!. NJUT AV ER SEMESTER DU SER ALLT ÄR SIG LIKT I SVERIGE 😉. Katrin

  1. Emilie skriver:

   håller med dig sååå mycket! det är helt sjukt vilka psykopater det finns. finner inget annat ord för sådana människor som spyr galla runt om sig hela tiden. Har lust att stava fel med flit så någon blir irriterad, haha, vilka liv de måste ha!

   1. M skriver:

    Om du vet vad ordet psykopat betyder ska du inte använda det så lättvindigt. Det, om något, är kränkande mot andra. Vad beträffar stavningen så tycker jag, som många andra, att man har rätt att kräva god standard på språk och stavning i en så här stor blogg. Jag tror inte Isabella stavar fel med flit och då bör hon ta till sig av kritiken och råden så hon kan bli bättre.

   1. Emilie skriver:

    Det är såna som dig jag pratar om M, som ska hacka upp sig på var och varannat ord. Och vadå kräva något av Isabella? Vad fan har du för rätt att KRÄVA något av en människa du inte ens känner? Sjukt. Det är ju inte som att man inte fattar vad hon skriver? Hon har jublivit en av Sveriges största bloggare med just sitt skrivsätt. Var vänlig skriv inget mer till mig.

 3. Bella, det ser riktigt magiskt ut! Har ni ätit mycket thaimat under er vistelse?

 4. emilie skriver:

  Fyfan vilka jäkla kommentarer… det förstör såååå mycket. Först läser man din blogg och får massa positiv energi, sen kommer man in på kommentarerna och blir rädd för att det kan vara så här samhället ser ut, bakom stängda ”munnar”, och alla dessa människor som snackar så mycket skit här hade aldrig vågat säga någonting till dig direkt i verkligheten. Patetiskt. inte konstigt att Kenza blockerar alla negativa kommentarer, det är ju sjuka människor som skriver. vem fan orkar ens bry sig om ”i mellan” eller ens hoppa på någon som ställer en fråga som anses vara ”dum”. Herregud.

  1. Lj skriver:

   Håller med. Människor har släppt allt vad social kompetens och respekt heter. Att man kan säga vad man vill betyder inte att måste göra det. Blir mörkrädd av att det finns så många hemligt hatiska människor runt omkring mig och i samhället. Vart är vi påväg? Det är inte ens i närheten av konstruktivt för det mesta, utan enbart människor som försöker må bättre genom att trycka till andra. Är det för att så många mår jävligt dåligt inuti eller för att de lever för lätta/händelselösa liv så att de måste skapa sin egen spänning? Skäms för så många människor varje dag, för de har inte vett att göra det själva. .. tror sociala medier får folks hjärnor att ruttna sakta men säkert också, så nu ska jag ta en promenad och sen läsa en bok!

   1. Emilie skriver:

    ”Det är inte ens i närheten av konstruktivt för det mesta, utan enbart människor som försöker må bättre genom att trycka till andra”.
    Det!! Du har så rätt. Tack och lov att det finns likasinnade. Önskar dig en trevlig helg 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..