ANNONS

Nyfiken i en strut

/

Hej från värmen! Hörde att det var snö och minusgrader i Sverige. Det blir alltid lättare att njuta av vädret här när man hör det. Det finns inget spännande att berätta, vi äter och badar á la semestermood. Idag har vi hängt med två andra familjer, en från NYC bosatt i Hong Kong och den andra från London bosatt i Singapore. Våra barn är i samma åldrar, de andra barnen pratar ju engelska med varandra så Gillis får kämpa lite med att hänga med i leken. Men barn löser ju språksvårigheter på ett naturligt sätt. Dock en bra morot för honom att vilja lära sig mer (heja paddan!). Det är så spännande att lyssna in hur Expat-familjerna lever. Jag får lite svårt med den sociala spärren, hamnar lätt i ett intervjuläge men då hör jag ibland hur Odd hostar till. Ett litet knep för att berätta för sin fru att ”nu får du faktiskt chilla lite” :- ) 


Sally och jag kör djurmönstrat! Min baddräkt är ifrån Phax (adlink). Förresten så älskar jag att hotellet ligger på stranden, härligt att kunna springa i mellan. Idag har sex barn rusat fram och tillbaka i leken, kul! 

112
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00