ANNONS

Världens finaste sandal

/

–  I samarbete med Flattered –

Jag som skrev att vi inte hänger vid Infinite-poolen, plötsligt blev det barnens favorit och dom simmar runt med armpuffar på sig och vi strax bakom. En sak att tre-åriga Gillis tar sig runt men att Sally flyter nöjt är imponerande. Hon är så cool vår lilltjej. Alltid göra som storebror. Idag har vi umgåtts med en brittisk familj som bor i Singapore. Barnen är födda där och pratar engelska såklart men också kinesiska. Vilken start på livet att ha båda. Det verkar vara många familjer som bor i Singapore samt Malaysia och jobbar där men som åker hit på en weekend. Tydligen ett populärt weekendmål det här hotellet. Vi har träffat flera. Annat med våra flygtider.

IMG_6115
IMG_6116
IMG_6117
IMG_6118

Som jag ÄLSKAR Michaela Fornis sko för Flattered. Så lyxig, vacker och bekväm på samma gång, helt förbluffad över alla detaljer. Släpps i april.

–  I samarbete med Flattered –

83
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00