ANNONS

30 grader i februari

/

Ikväll ösregnade det här. Första kvällen sedan vi kom hit. Snacka om att väderleksrapporten inte stämde. Vi har haft strålande väder varje dag. Det började åska och blixtra rejält och Gillis tyckte att det var otroligt spännande. Jag fick svåra frågor som varför det regnar, varför det åskar och den klassiska ”varför har blixten inga ben”. Fokusering på hög nivå minst sagt.

Buffelmozzarella med tryffel till förrätt och risotto med räkor till varmrätt. Jag äter samma efterrätt varje dag, sticky rice doppat i kokosmjölk (?) och färsk mango. 

Varje dag kommer barnens mat in i olika kreativa former. Ikväll blev nuggetsen en fjäril! 


30 grader i februari. Klänning Stylelevel och Fornis modell för Flattered fast i beige (är delägare i båda för transparensen skull men känns fel att skriva att hela inlägget är i samarbete med dom två bolagen). 

42
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00