30 grader i februari

Ikväll ösregnade det här. Första kvällen sedan vi kom hit. Snacka om att väderleksrapporten inte stämde. Vi har haft strålande väder varje dag. Det började åska och blixtra rejält och Gillis tyckte att det var otroligt spännande. Jag fick svåra frågor som varför det regnar, varför det åskar och den klassiska ”varför har blixten inga ben”. Fokusering på hög nivå minst sagt.

Buffelmozzarella med tryffel till förrätt och risotto med räkor till varmrätt. Jag äter samma efterrätt varje dag, sticky rice doppat i kokosmjölk (?) och färsk mango. 

Varje dag kommer barnens mat in i olika kreativa former. Ikväll blev nuggetsen en fjäril! 


30 grader i februari. Klänning Stylelevel och Fornis modell för Flattered fast i beige (är delägare i båda för transparensen skull men känns fel att skriva att hela inlägget är i samarbete med dom två bolagen). 

 1. Ni ser ut att ha så mysigt! Njut av de sista dagarna på er semester, det är ni värda.
  PS. Jättefina sommarplagg du haft med dig ner, blir själv sugen på att få semester och ha fina klänningar. 😀

 2. Elin skriver:

  Hej! Varför är alla blogginlägg i arkivet borta från det att Gillis är nyfödd och några månader därefter? Var det ett aktivt val att ta bort de inläggen i efterhand för att inte exponera honom som nyfödd? Har själv en liten bebis och tänkte läsa om hur du upplevde bebistiden med första barnet men så var just de månaderna borttagna 🙁

 3. Nicole skriver:

  Helt irrelevant för inlägget men måste bara skriva att du har blivit en sån enorm inspiration för mig sen en tid tillbaka. Sträcklyssnat din podd och är inne här varje dag och samlar positiv energi, för det utstrålar du verkligen. Och vilken power! Så mycket välförtjänt framgång. Känner även att det ni gjort för unga tjejer och kvinnor genom alla projekt inom economistas är SÅ otroligt viktigt och jag tror du/ni har bidragit mycket till en stärkt position för kvinnor!! Tack Isabella för en riktigt bra förebild!

  1. Ea skriver:

   Gäsp. Eller tar man som kvinna själv ansvar för sitt liv.

 4. Katja skriver:

  Supersnygg klänning!
  Jag gillar ju Forni sandalerna.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..