ANNONS

Zooma ut

/

Ytterligare en förmiddag har passerat. Barnen sov till åtta imorse, sedan blev det frukost och stranden. Det är så vackert här borta! Nu har det gått tio dagar sedan vi kom hit och jag känner att semestern har gjort sitt. Jag har kommit ner i varv, kunnat zooma ut och få helikopterperspektiv på livet och har gjort listor på vad som ska ändras och fyllt på one note med bra idéer inför bolagen. Nu hade jag varit redo att åka hem och kicka igång allt men det är några dagar kvar. Pausar jobblängtan och fokuserar på barnen istället och deras sista dagar av semestern. Dagarna blir oftast bäst när Odd och jag är ”klara”, tempot sjunker ännu mer och barnen styr vilket kan betyda att vi stirrar på fiskar på hotellet och hittar äventyr i det lilla. 

Här har vi tillbringat en massa tid… NOT (som Mr President säger). Blir barnpool och strand :- ) 

Jag har kommit fram till en mycket saker under denna resa, en sak är att jag ska bli snällare mot mig själv och sänka kraven mer på att räcka till. Jag har varit noga med att Odd och jag ska gå tidigt ihop och hämta barnen tillsammans, fint men inte tidseffektivt för fem öre. LCC står inför en enorm tillväxt just nu och export så jag kommer att tillåta mig själv ha längre dagar när det behövs i veckan – Utan det minsta dåligt samvete eftersom att Odd hämtar. Eller i alla fall försöka att inte få det. Vi har pratat ihop oss om vardagen och har en plan. Det känns skönt. Bara LCC ska ta sig från 35 miljoner till 50 miljoner i år. Flattered och Löwengrip Invest till 10 miljoner vardera. Det är stora mål som ska nås och det kräver fler arbetstimmar från mitt håll och jag ser fram emot det. En exportresa är något jag inte har gjort innan och det känns spännande. Men det blir såklart färre familjtimmar för min del men det får bli så vissa perioder i livet, jag kommer att kunna hämta hem det framöver.

114
1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00