ANNONS

Sista renoveringen

/

Det händer grejer hemma i huset: 

Vår gästtoalett som såg ut såhär…  

Har fått en ny look! 

Och övre planet som var rätt mörkt och korridor:aktigt har plötsligt blivit luftigt och det stora tv-rummet har delats in i två. Det är fortfarande fyra rum på övervåningen men med en annan planlösning. Ida har ett stort projekt under hösten att inreda alla nya rum. Dels är det själva övre hallen som också blir tv-hörna, sedan ett gemensamt sovrum till barnen och ett gemensamt lekrum istället. Bredvid vårt stora sovrum (där Sallys rum ligger idag), blir istället en walk in closet till mig. Äntligen! 

Vi har jobbat med Ida länge nu att endast dessa få meningar räcker för att hon ska förstå hur jag önskar att ha det. Snacka om bekvämt: 

Nästa steg blir att jag får kollage på förslag med tapet och möbler (hon har varit på plats och mätt), jag godkänner/ändrar och sedan läggs alla beställningar. Smidigt. Jag gillar inredning men Ida är betydligt bättre på att få ihop allt, dessutom finns inte riktigt tiden hos mig. Därav är det smidigt att anlita en inredningskonsult. Det ska bli väldigt spännande. Utöver det här ska huset måla om från originalfärgen senapsgul till en fin ljusgrön nyans. Sedan är vi klara med hela renoveringen, huset var ju orört sedan 1975 när vi köpte det. Häftigt!

90

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00