Ljuvlig frukost

Tisdag här borta. Morgon hos er, lunch här. Vi började dagen med frukost nere i restaurangen:

Oat meal på kokosmjölk och french toast. Ljuvliga rätter. Jag är en vanemänniska gällande mat och förra veckan blev det omelett och våffla med nutella varje dag. Här har det blivit ovan. Så mumsigt. 

Under förmiddagen har vi varit nere på stranden och badat. Färsk melonjuice har blivit hela familjens favorit. 


Nu är det sovstund för barnen här för att orka kvällarna och jag passar på att jobba 🙂 

 1. S skriver:

  Ansiktsvattnet som nyps i ansiktet 😱

 2. Hilda skriver:

  Har LCC-produkten av misstag hamnat bredvid juicen eller är det medvetet? Skulle nog ha reklammarkerats…

  1. pilla skriver:

   Uppenbar produktplacering. Vem ställer ner en skönhetsflaska bredvid drinken och med etiketten placerad på ett iögonfallande sätt?

  1. laura skriver:

   +100000
   kunde inte sagt det bättre själv!

  1. Jag tror att det ör medvetet varför liksom visa hela framsidan och inte baksidan av flaskan om inte att göra reklam för den.

   En annnan sak jag inte riktigt förstår åt ena sidan framhålker Isabella att det går så himla bra för alla hemnes företag inklusive Löwengrip Care and Color att de etableras i stora delar av världen. Men sen så säger hon också att bloggen intäktena är det också som genererar lön inkomster åt hennes anställda. Räcker inte LCC som företag i sig för lönerna åt anställda tycker att det är lite missvisande.

 3. Oat meal är gammal vanlig hederlig havregrynsgröt. Inte för att spräcka någons instagrambubbla, men…Låter dock gott att göra den på kokosmjölk, jag brukar göra den på hemmagjord mandel- eller annan nötmjölk men ska testa kokosvarianten.

  1. Lisa skriver:

   Inte för att jag vill spräcka din bubbla men hederlig havregrynsgröt görs på vatten och havregryn. Sen är det vanligt att man äter den med mjölk, men själva gröten görs med vatten.

 4. Nimre skriver:

  så at dine produkter vært på salg på Lindex i en Norgebutikk og at de ikke hadde dine produkter lenger… Hvorfor?

 5. Sandra skriver:

  Du skriver att du inte vill ha några kommentarer om din kropp, varför lägger du då ut bilder på dig själv i bikini hela tiden? Det är nämligen av en enda anledning – du VILL ha kommentarer och du vill visa upp dig. Stå för det istället! Det du skriver och påstår att du står för rimmar inte jämnt med dina inlägg och bilder. Och sluta låtsas som att du äter våfflor med nutella varje dag, det blir bara löjligt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..