Ljudböcker

– I samarbete med Nextory –

Jag älskar som ni vet böcker! Därför är det alltid lika roligt med samarbeten som främjar läsning. Jag plöjer en bok i veckan minst och har gjort det sedan mellanstadiet. Sune-böckerna var den första serien som jag slukade. Två år senare blev det Mina Drömmars stad, det gick fort där i mellan minst sagt. Oftast läser jag men ibland lyssnar jag.

Sen finns min bok Babyboost som ljudbok också sedan ungefär en månad tillbaka. Den skrev jag 2014 när Gillis var ett halvår. Jag hade själv velat ha den att lyssna på när jag var gravid. Jag hoppas verkligen att man blir glad och peppad när man lyssnar på Babyboost. Mina andra böcker finns också som e-böcker.
En annan bok som jag redan tipsat om men vill slå ett slag för en gång till är Duktiga flickors revansch av Birgitta Ohlsson som jag sträckläste här i Thailand. Den finns både som ljudbok och e-bok på Nextory och jag rekommenderar den verkligen. Den gav mig flera tankeställare och en jävlaranamma-känsla. Årets bok om ni frågar mig.

IMG_9884

Allt detta och såklart mycket mer finns att läsa hos Nextory! Gå in och lyssna fritt på alla böcker i 30 dagar.

– I samarbete med Nextory –

 1. Jenny skriver:

  Hej! Koden verkar inte fungera, ska den fortfarande gälla? 🙂

 2. Ebba skriver:

  Hej! Skulle vara så kul om du kunde lista top 10 eller top 20 böcker som du läst! Tusen tack för en bra blogg! Kram

 3. Åh detta vill jag testa 🙂
  Finns att prova gratis i 14 dagar på Nextory, hur får jag 30 dagar gratis?
  Tack för en toppen blogg!

 4. Karin skriver:

  Jag såg Babyboost jättebilligt i en bokaffär häromdagen, tror att den kostade 39kr inbunden. Blev nyfiken på om ni som skrivit böcker får reda på att böckerna reas, kan ni påverka det på nåt sätt eller bestämmer förlagen helt över prissättningen?

  1. Maria N skriver:

   Det är väl affären som bestämmer pris? De köper in böcker från förlagen och sedan vill de väl helst göra en vinst på det. Och ibland behöver de tömma lagret och då kan de sälja ut riktigt billigt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..