ANNONS

Ljudböcker

/

– I samarbete med Nextory –

Jag älskar som ni vet böcker! Därför är det alltid lika roligt med samarbeten som främjar läsning. Jag plöjer en bok i veckan minst och har gjort det sedan mellanstadiet. Sune-böckerna var den första serien som jag slukade. Två år senare blev det Mina Drömmars stad, det gick fort där i mellan minst sagt. Oftast läser jag men ibland lyssnar jag.

Sen finns min bok Babyboost som ljudbok också sedan ungefär en månad tillbaka. Den skrev jag 2014 när Gillis var ett halvår. Jag hade själv velat ha den att lyssna på när jag var gravid. Jag hoppas verkligen att man blir glad och peppad när man lyssnar på Babyboost. Mina andra böcker finns också som e-böcker.
En annan bok som jag redan tipsat om men vill slå ett slag för en gång till är Duktiga flickors revansch av Birgitta Ohlsson som jag sträckläste här i Thailand. Den finns både som ljudbok och e-bok på Nextory och jag rekommenderar den verkligen. Den gav mig flera tankeställare och en jävlaranamma-känsla. Årets bok om ni frågar mig.

IMG_9884

Allt detta och såklart mycket mer finns att läsa hos Nextory! Gå in och lyssna fritt på alla böcker i 30 dagar.

– I samarbete med Nextory –

25
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00