ANNONS

Heja paddan!

/

Tack vad snällt! Jag är pro paddan om jag säger så. Tycker att det är ett fantastiskt sätt att leka på. Barnen läser böcker, utforskar Youtube, ser på film, spelar spel och lär sig saker i stort sätt varje dag. Speciellt engelskan kommer i princip av sig själv via Youtube. Gillis frågar om olika ord på engelska varje dag tack vare alla klipp han vill förstå. Helt fantastiskt!  

Paddan är som vilken leksak som helst hos oss. Men våra barn föredrar alltid att leka vanligt, böcker, bilar och rollekar är det som går varmt hemma. Det är mer när dom är trötta som dom använder paddan på samma sätt som jag tittade på tv/film som barn. Däremot är jag glad att dom använder paddorna i utbildande syfte på förskolan. Gillis fotar mycket och gör ”egna filmer”, lär sig att odla via ett program samt appar som är steg 1 i programmering. Barnen växer upp med teknik i sitt blod, att begränsa det är bakåtsträvande. Vi vill bejaka det! 

91
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00