Heja paddan!

Tack vad snällt! Jag är pro paddan om jag säger så. Tycker att det är ett fantastiskt sätt att leka på. Barnen läser böcker, utforskar Youtube, ser på film, spelar spel och lär sig saker i stort sätt varje dag. Speciellt engelskan kommer i princip av sig själv via Youtube. Gillis frågar om olika ord på engelska varje dag tack vare alla klipp han vill förstå. Helt fantastiskt!  

Paddan är som vilken leksak som helst hos oss. Men våra barn föredrar alltid att leka vanligt, böcker, bilar och rollekar är det som går varmt hemma. Det är mer när dom är trötta som dom använder paddan på samma sätt som jag tittade på tv/film som barn. Däremot är jag glad att dom använder paddorna i utbildande syfte på förskolan. Gillis fotar mycket och gör ”egna filmer”, lär sig att odla via ett program samt appar som är steg 1 i programmering. Barnen växer upp med teknik i sitt blod, att begränsa det är bakåtsträvande. Vi vill bejaka det! 

 1. Josefin skriver:

  Kan du inte göra ett inlägg med era bästa appar till barnen?

 2. Sara skriver:

  Åh, spännande!
  Kan du inte göra ett inlägg om bra iPad-appar för små barn, bra skydd/skal till paddan så att den överlever etc! 😃

 3. anonym skriver:

  om jag får gissa så kommer du bli aktiv på youtube. Typ blogg vlogg.

 4. Mina bröder växte upp med tv-spel och har haft mycket lättare med engelska pga det så kan tänka mig att paddan är bra på det sättet 🙂

 5. Paddan är toppen och givetvis måste de leva med den nya tekniken. Dock så blir jag ledsen när jag träffar fler och fler barn som har synproblem pga mobil och padda. Att begränsa barnens skärmtid gör dig definitivt inte till en mossig bakåtsträvare. /optikern

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..