ANNONS

Förmiddag på stranden

/

Det är inte ofta man får ha en strand för sig själv i Thailand. Men det är i princip bara hotellets gäster som är här och gästerna är få och består av några par samt två andra barnfamiljer från England samt Malaysia. Vi har badat hela förmiddagen och sedan legat i en solsäng i skuggan och myst. Är väldigt tacksam över morgonen, många fina stunder med barnen som jag tar med mig. 

Bikini Lindex 


Hotellet ligger på stranden. Det ni ser är villor ut mot havet, vi har huset mot parken istället. Rimligare prisnivå. Väldigt fint hotell men kanske inte det mest barnvänliga. Det är perfekt för en honeymoon dock! 

68
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00