Förmiddag på stranden

Det är inte ofta man får ha en strand för sig själv i Thailand. Men det är i princip bara hotellets gäster som är här och gästerna är få och består av några par samt två andra barnfamiljer från England samt Malaysia. Vi har badat hela förmiddagen och sedan legat i en solsäng i skuggan och myst. Är väldigt tacksam över morgonen, många fina stunder med barnen som jag tar med mig. 

Bikini Lindex 


Hotellet ligger på stranden. Det ni ser är villor ut mot havet, vi har huset mot parken istället. Rimligare prisnivå. Väldigt fint hotell men kanske inte det mest barnvänliga. Det är perfekt för en honeymoon dock! 

 1. eva skriver:

  utan att mena något illa så tycker jag du har blivit väldigt smal. nyckelbenen syns mer. hoppas du inte tar illa upp, menar verkligen inget illa. kram på er. njut av semestern 🙂

 2. Annelie skriver:

  Ett tips, åk till Khao lak nästa gång, stränderna norr om Khao lak där också dom flesta av lyxhotellen ligger är nästintill folktomma på ett positivt sätt. Varje år hittar vi nya guldkorn, nya favvon just nu är Happy beach, memorie beach och Bang Lut beach! Tror ni skulle trivas där, mkt barnvänligt (vi har 3 kids på 3,5 och 8 år).

  1. Khao Lak har i princip fördärvats totalt av turismen – precis som många andra delar av Thailand. Turismen och turisternas hotellkomplex och stränder har överordnats allt annat, med följd att lokalbefolkningen utanför turistområdena lever med otjänligt vatten, smutsiga stränder, nedsmutsning med mera.

   1. Annelie skriver:

    Nja kan inte alls hålla med! Vi har hus här och har dom senaste 9 åren varit här och utvecklingen är mkt långsammare än tex nere i Phuket!
    Khao lak har i stort stannat i utvecklingen medans Ban Niang har växt till sig! 20 norr om Khao lak där även vårt hus ligger är det knappt någon turism alls och med det tomma stränder! Hotell och andra stora komplex är bra för näringslivsverksamheten i Thailand då många här är fattiga!

 3. Mona skriver:

  Själv föredrar jag att ligga på en strand med lite mer folk så man har något att titta på. Lite mer puls… det här känns ju som Tylösand i september….

 4. Va hette de förra hotellet?

 5. Gittan skriver:

  Extrem skrytblogg tycker jag… vad e denne bloggen till f? En vuxen person som tar selfies hela tiden? Grow up and make a difference in the world!

  1. Elin skriver:

   ingen tvingar dig att läsa gumman

  1. Isa skriver:

   Varför skulle man skryta för att man visat en bild på sig själv? 🙂 bloggen handlar ju om Isabella och hennes liv.

  1. Tove skriver:

   Jaså du Gittan! Du måste ha mycket att störa dig på iom världen idag. Internet är fullt med vuxna som tar selfies (och det här är väl tekniskt sett inte ens en selfie, hon har inte tagit bilden själv). Är nog lättast att bara sluta bli arg över det, och förslagsvis börja förändra världen istället. Lycka till!

  1. Kattis skriver:

   Bloggen är till för att tjänas pengar på. Dessa pengar tjänas exempelvis genom bilder eftersom folk är intresserade att se sådana. Var det svar på din fråga? Om den här bloggen inte passar dig så kan du säkert hitta någon annan. Puss

  1. Lj skriver:

   Kan inte du berätta vad DU gör för en bättre värld Gittan? Måste vara en jäkla massa om du slänger dig med sådana kommentarer!

  1. Ja, för du gör ju en stor skillnad i världen genom den här kommentaren. Väx upp och sluta sprid hat på nätet. Det är pinsamt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..