Fridfullt i Thailand

Vi har haft en väldigt bra dag på det nya hotellet. Stranden på förmiddagen, lunch och sedan vila på rummet med Sally. Jag jobbade en stund och Gillis la pussel på iPad. Sedan blev det kidsclub en stund, mellis i huset och bad i vår pool. Och vid 18.00 middag. Det märks att det är ett par-hotell för när vi var klara 19.30 hade fortfarande ingen annan gäst dykt upp i princip. Några såg man komma upp från stranden med en drink i handen, helt klart en annan semester … 🙂 

Blus Forever 21, kjol By Malina 

Sally har en klänning från H&M. Så söt!

Middag på restaurangen 


Om ni har varit i Djupvik på Gotland någon gång finns det ett hotell som påminner mycket om det här. Avskalat, betong och riktigt hög kvalité på maten. Det enda som är barnvänligt är en hörna för barn. Ska visa bilder senare men annars är det rätt knepigt. Det är trappor överrallt så ingen idé att ta med sig en vagn här. Men barnen blir också otroligt fint omhändertagna av personalen här, mycket av bedömningen på hotell går via hur barnen behandlas. Det är deras semester också. Sjävklart hade kanske ett klassiskt Bamseklubb hotell varit roligare i deras ögon men dom är fortfarande så små att det här fungerar. Vi är forfarande deras höjdpunkt. 

Nu är klockan snart 20.30 här borta och jag har strax FaceTime med Pingis! Förresten, det ligger upp en ny omgång med mina plagg på Sellpy här. 

 1. fm skriver:

  En hemlis som kanske är bra att veta för framtiden. Barnen behöver inte vara små för att ni ska vara deras höjdpunkt på semestern. Jag åkte aldrig på resor med bamseklubbar och barnhörnor, mina föräldrar var av sig själva höjdpunkten långt upp i åldern säkert fram tills jag var i sena tonåren och hade pojkvän.

 2. Jenny skriver:

  Hej,
  Var inne på Sellpy och köpte din klänning från Zara. Den i skinnimitation och spets. Undrar om du vet vad nypriset var?

 3. Alltså hur orkar folk kommentera så idiotiskt.. Hur mår människor där ute i stugorna egentligen :/

  Jag ÄLSKAR din blogg och du inspirerar hela tiden! Älskar btw din medverkan i Värvet!

 4. Emma skriver:

  Hej,
  Ni verkar ha det jättemysigt i Thailand!
  Jag tänkte fråga vad du tyckte om flyttfirman 7 trappor utan hiss? Vi letar flyttfirma till våran flytt.

 5. Så snart med facetime! Hoppas ni haft en underbar dag det låter i alla fall som det 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..