Vecka två

Vecka nummer två här i Phuket i Thailand och det innebär nytt boende för oss. Det här hotellet ligger 30 minuter från det andra och är betydligt mindre och avskalat precis vid stranden.  

Myggorna var inte snälla mot oss i förra huset. Bara jag och Sally som reagerar så mycket dock. Bad att hotellets läkare skulle komma förbi och titta och Sally fick antihistamin i drickform samt krämer. Det känns som färre mygg i det här området, inte lika lummigt. 

Yogamattor redo *hint*

Morgonrock och plagg i silke till låns


Redo för stranden! Klänning Asos (adlink) 

… Det här blir spännande 🙂 

  1. Emma skriver:

    Härliga bilder! Och vilken fin klänning 🙂 Vilken storlek tog du och hur är den i storleken? Krångligt när man behöver returnera/byta när det inte är inom Sverige så vill försöka undvika det. Tacksam för svar! Kram, och önskar er en fortsatt fin och mysig semester 🙂 Här hemma har det kommit snö!

  2. Sarah skriver:

    Prova att ta vitamin B1, tydligen förändras blodet och blir mindre attraktivt for mygg och insekter. 🙂

  3. K skriver:

    Denguemyggor är till skillnad från andra myggor även aktiva dagtid, som mest i gryning och skymning. Därför bör man ha myggmedel på hela dygnet. De trivs finfint i tex poolområden. Jag blev stucken av en då jag badade i poolen, men den bar som tur var inte på viruset. Man känner igen dem genom att de är randiga. För att bära viruset måste de ha stuckit en infekterad person innan, annars blir det bara vanliga myggbett.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..