Vårgarderob

Jag har börjat rensa garderoberna ordentligt och lägger ut på Sellpy. Tänkte länka till försäljningen men allt tog slut direkt så jag väntar att meddela er när lite nytt är uppe. Tanken är att sänka en större del till en/flera organisationer men jag tycker som vanligt att det är svårt att veta vilken. Cancerfonden är alltid aktuell men om om ert hjärta klappar extra för en annan så tipsa!

Här kommer lite utav det jag har beställt inför våren, bara att kopiera rakt av om ni vill. Jag kommer att bära mycket ljust. Det går om man byter om när man kommer hem hehe…

Alla länkar är adlinks

vår

Outfit 1: Beiga klackar, tröja, örhängen och jeans.

Outfit 2: Stickad tröja, ljusa byxor, klocka och sneakers.

Outfit 3: Ljusblå kappa, vit skjorta, jeans och klackar.

Outfit 4: Klänning, klackar, solglasögon och armband.

Kollage_1.jpgl

Och har man ett par perfekta jeans i en ljusare tvätt kan man matcha de såhär i veckan:

Outfit 1: Stickad ljusblå, sneakers och smycke

Outfit 2: Stickad tröja, boots och örhänge 

Outfit 3: Blus, brillor, klackar och nagellack

Outfit 4: Vit skjorta, klackar och armband

 1. M skriver:

  Spädbarnsfonden

 2. Malin A skriver:

  Jag vill tipsa om Alzheimerfonden! Har precis börjat jobba extra där och kan se hur hårt de jobbar och att arbetet och de insamlade pengarna verkligen gör stor skillnad för forskningen, på riktigt!
  De forskar helt enkelt på ett botemedel mot Alzheimer, en sjukdom som blir allt vanligare och speciellt ju äldre vi blir! Och att ha en kropp som kan bli 120 år är ju ingen idé om inte hjärnan också kan bli lika gammal. Så ett tips! 🙂

  Ha en fin helg!

 3. Fanny skriver:

  Här hemma ligger hjärt och lungfonden i fokus om det ska skänkas pengar.

  I september förra året fick vi avbryta en graviditet i v.21, en liten pojke som såg frisk ut på utsidan. Men hans lilla hjärta hade ett så allvarligt fel som gjorde att hans liv här på jorden hade varit väldigt osäkert man visste inte ens om han skulle överleva hela vägen.
  Han hade ett fel som hette hlhs-hypoplastic left heart syndrom. Vilket innebär att den vänstra kammaren inte existerar så det är bara den svagaste delen av hjärtat som fungerar, det går att operera men överlevnads oddsen är inte jätte bra man kan inte ge några garantier alls..
  Vi gjorde det svåraste beslutet vi någonsin gjort och som vi aldrig trodde vi skulle behöva göra. Men efter att ha sett siffror och ods för överlevnad gjorde vi valet att låt honom avsluta för att slippa lida.

  Tillsammans med vår familj och vänner lyckades vi samla in 9900 kr till hjärt och lungforskningen efter detta.
  Nu försöker jag hitta andra sätt att samla pengar till den här forskningen och kan tycka att detta skulle vara perfekt 🙂

 4. Sandra skriver:

  Jag skulle vilja tipsa om att stötta forskningen inom Endometrios. Det är en sjukdom som drabbar 200 000 kvinnor men det finns väldigt lite forskning och än så länge väldigt dåligt med utbildade läkare inom området vilket gör att de drabbade kvinnorna inte blir trodd och inte får någon hjälp eller fel hjälp. Det tar i snitt 8 år innan man får en diagnos och om det får gå obehandlad kan det leda till kraftig kroniskt smärta och svårigeheter att få barn.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..