Lugn tisdag

Jag har haft en lugn dag idag. Kontorsjobb, pedikyr/manikyr på Fingers & Toes och ägarlunch med Pingis. Vi gick igenom allt som hänt med vår export under månaden. Det var förresten smidigt att få fina fötter och kunna läsa på mitt manus under tiden på salongen. Nu har jag alla manuskort inför galan imorgon så det är bara fortsätta att nöta. Texten sitter, det är mer att komma ihåg ordningen i alla fem akter, många timmar. Galan kommer att livesändas här på bloggen så vill ni se EY Entrepreneur of The Year kan ni följa kvällen från 19.00 ungefär. 

Tånaglarna och händer fick en fin ljusrosa nyans. Fungerar till klänningen imorgon samt semestern till Thailand nästa vecka. 


Nu blir det möte innan hämtning! 

 1. Matilda skriver:

  Gud vad kul med livesändning! Satt just och undrade om man skulle få se dig briljera, himla kul!!
  Dina jeans och skor du har i detta inlägg är så himla snygga!! Kanske att man kan få höra vart de kommer ifrån? 🙈
  Tack för en inspirerande blogg!

 2. Karin skriver:

  Isabella, vet du att det florerar nya bilder på dig på diverse utländska IG och Pinterest? Jag såg nyss bilden på dina ben med inbjudan taggad med ”thinspo” och ”goals” på Instagram. Blev riktigt ledsen.

 3. Sandra skriver:

  Hello! Hoppas du får en bra dag och att jag kan tipsa dig och Odd genom mitt senaste inlägg om hur ni gör en hälsosam nutella till fredagsmyset!

  / Sandra

 4. Thailand igen? Hur många semesterresor per år kan det bli? En hel del dötid för två personer i bolaget. För att nu inte tala om hur flygresorna påverkar miljön.

 5. Härligt att kunna göra 2 saker samtidigt, jag känner igen effektiviteten. Snygga naglar, vad är det för märke/färg?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..