Porsche Winter Experience

Vilken dag! Vid åtta imorse körde vi ner tolv vackra bilar från hotellet ner mot sjön. Nya Panameran, Macan och 911. Sedan har vi kört på is till 17.00. Sjukt intensivt. Jag har ont i kinderna efter alla leenden och känner mig helt euforisk och trött på samma gång. Dagen avslutades med att jag fick åka ett varv i en GT4 med Thomas Engelbrekt. Herregud som jag skrattade. Lycka koncentrerat på väldigt halt underlag. 

Jacka Stylelevel (adlink) 


Så peppad!!

Lyckan när man tog en kurva fint!

Typiskt att jag inte hann ta en bra bild på nya Panameran. Den är så fin. Jag har tänkt att lägga en beställning på den nya varianten som kommer som hybrid. Då blir all min vardagskörning på el vilket är bättre för samvetet. Jag älskar Panamera mest av Porsches alla modeller. Den har liksom allt. Sportig men komfort. Oslagbart. 


Nästa körning blir Porsche Sport Driving School. Det ser jag fram emot! Nu ska vi till flygplatsen och åka mot Stockholm. När vi har landat ska vi hämta upp kidsen hos mamma och åka hem. Vilken start på veckan!

 1. Hur är jackan i storleken?

 2. L skriver:

  Jag tycker bara att det är så konstigt att Odd knappt finns med på bilderna i poche-resan-inläggen. Här har du under lång tid skrivit om och längtats till er GEMENSAMMA resa utan barn och så finns han bara med på en trist bild som ser ut att ha tagits i smyg när han dricker öl. Vad är problemet? Varför är han så neggig och missunnsam att han inte ens kan smila upp dig för en fin bild med dig på en så lyxig och rolig resa? Vet att han kanske inte vill blogga själv men ni är ändå gifta och han får vara med att dela på rikedomen som din blogg skapar.

  1. Q skriver:

   Han vill väl inte synas på bloggen? Måste ändå få vara okej utan att folk som du klagar. Han har dessutom fått väldigt mycket skit förut för hur han ser ut och vad han gör. Tror han helst vill slippa de. Respektera istället att alla inte vill synas!

  1. B f skriver:

   Alla gillar inte att vara med på bild framför såhär mycket folk? Speciellt inte när det finns bittra och dömande läsare som du 🙂 herregud, läs om din egna kommentar igen och tänk efter lite vad det är för märklig attityd du har

  1. Jenni skriver:

   Jättekonstigt resonemang, det är inte alls ovanligt att inte vilja synas i medier osv (min kille är likadan, han har snällt bett mig att inte lägga upp bilder på honom på social media eftersom han inte känner sig bekväm i att det finns en massa bilder på honom i privata sammanhang på internet) – det är väl snarare så att eftersom de är gifta så bör Bella acceptera hans integritet på samma sätt som hon respekterar sina barns. Bloggen är HENNES jobb, man är väl inte missunnsam därför att man inte hjälper till med sin partners arbetsuppgifter på bekostnad av sin egen integritet?

  1. Tjoho! skriver:

   Vad har du med det att göra?

 3. johanna skriver:

  men herregud vad roligt!

 4. Det ser verkligen kul ut, härligt med fart och fläkt! Jag behöver snart byta ut min bil, funderar fram och tillbaka mellan vilket märke jag ska välja… En djungel!! 🙂

 5. Anna skriver:

  Frågade förut om man inte kunde haft eventet på Gillingebanan eller annanstans i Sthlms närhet så hade man sparat på miljön för förutom flyg så skulle ju bilarna upp till Åre för dessa bilar bor inte där.
  Bjuder på idén att anordna ett miljövänligt bilevent !

  1. Josefin skriver:

   Det kanske inte är rätt ställe att föreslå detta på, men du har en bra poäng.

  1. B skriver:

   Nu valde de att ha det i Åre 😉 det får du tyvärr leva med. Det är jättefint att du tänker på miljön, men tyvärr hjälper det inte att du gnäller och klagar på andra, det ger ingen effekt, tvärtom. Man blir bara trött och ignorerar det 😀 hårt men sant.

  1. j skriver:

   Nej de är ju bara i stockholm alla bor och kör porsche

  1. L skriver:

   Vad får dig att tro att alla som är på eventet bor i sthlm och att bilarna hämtas därifrån?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..