I Åre

Vi kom fram till Copperhill vid 17.00 igår. Slängde väskan på rummet och hoppade in i morgonrocken och kilade ner till spat. Vid halv åtta var det välkomstskål med alla 25 personer som är här och därefter middag på hotellet. Alla som är här äger en Porsche och har valt att haka på eventet. Det är ett homogent gäng helt klart bara en till tjej. Därför tycker jag att det var bra att Porsche arrangerade en Ladies Day förra året nere i Malmö, allt som lockar fler kvinnor in i bilvärlden gör mig glad. Det är ju så kul. 

Villket fint rum vi möttes av igår! 


Nu väntar frukost och sedan bilkörning hela dagen. Vi ska köra 911, Macan och den nya Panameran på isen. Gud så roligt det ska bli! Jag vill också för tydliga att det här inte är något samarbete alls, jag är som vilken betalande gäst här som alla andra. Vi hörs! 

 1. Annica skriver:

  Allt detta tjat om miljön asså. Fan ni som skriver här måste leva extremt medvetet o ta vartenda steg ni tar i beräkning till miljön. Jag källsorterar. Kör en gammal Volvo som spottar o fräser när jag startar den. Troligen miljövänlighet noll. Borde jag ta på mig dumstruten o stå i ett hörn o skämmas? Såna jäkla präktpellar som skriver här så man blir ju fan mörkrädd asså.

  1. Sofia skriver:

   Ja jag har miljötänket med mig hela tiden och det är en bra känsla, även om det såklart är ett problem som tynger. Jag har svårt att förstå hur det skulle kunna reta någon, det borde ligga i allas intresse att så många som möjligt gör vad vi kan för miljön.

   Men det är upplyftande att se att det är många här i bloggen som tänker som jag (och uttrycker det med bra argument, många som tvärtom verkar sakna argument slänger sig med svordomarna och påhopp…)

   Det handlar INTE om avundsjuka, bitterhet eller en vilja att trycka ner andra, utan om ett engagemang i en viktig fråga och en förhoppning om att fler ska dra sitt strå till stacken.

 2. Gud va alla ska vara negativa jämt och klaga på andra! Mitt största problem med det är inlägget är verkligen inte Isabella, däremot är jag förundrad över att det är glasväggar till badrummet.. hur tänkte arkitekten där? 🙂

 3. Pia skriver:

  Alla ni som klagar på Isabellas bristande miljötänk, istället för att hitta på snärtiga kommentarer kan ni väl dela med er av alla era knep för att skona miljön, jag tror att det skulle göra mer nytta än era elaka och småsinta kommentarer. För att bara fokusera på vad andra gör fel har ju ingen nytta om ni inte gör något själva. Eftersom jag antar att ni varken har pc eller smart telefon,miljötänk ni vet, är jag fullt beredd att vänta på alla bra tips till biblioteken/skolan/jobbet öppnar igen.

  1. H skriver:

   Ett tips är att åka kommunalt istället för bil, behöver man verkligen ha bil kan man satsa på elbil. Vill du ha fler tips? Tänkte att detta var passande eftersom detta inlägg handlar om just bilar.

 4. Anna skriver:

  Vi har helt skilda intressen och helt olika liv, men jag blir så inspirerad av dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..