Vår lördag

Idag har vi varit fyra grannfamiljer som hängt tillsammans i parken, totalt nio barn. Hur lyxigt är inte det att ha det så? När man ska ut skriver man bara några rader i fb-gruppen och vips har barnen jämnåriga kompisar att hänga med. Det är något bland det bästa med villalivet. Efter en timma i parken blev det lek hemma hos ena grannen. Leken övergick till lunch ihop. 

Jacka Stylelevel, utsvänga jeans och Uggs. Skön helgoutfit. Volymsprayen som vi håller på att ta fram i LCC (har fabriksprov hemma) är helt fantastiskt. Fanny stylade håret i torsdags och efter det hade jag i sprayen i håret fredag morgon men fortfarande håller det i sig utan att det känns i hårbotten. Så bra! 


Sally har ärvt intresset för Spiderman 🙂 

 1. Polly skriver:

  Varför skulle det vara svårare i stadslivet?

  1. M skriver:

   Fast det är ju hennes åsikt. Hon kanske hade det svårare med det när dem bodde i lägenhet. Vi bor i lägenhet i ett område där det är
   Väldigt lite barn så när vi flyttar till vårat nya hus i september så vet jag att det kommer vara mer barn så där kommer det vaga lättare att spontant ses i lekparken. Men alla lägenhetshus är inte så…

 2. Rebecca skriver:

  Hej Isabella!
  Varför går det inte att få tag på LCC hårspray Pixi dust i originalstorlek någonstans? Har varit inne i ett flertal apotek utan något lycka. Har letat i 2-3 veckor nu! Måste ha den nu, min är slut för länge sedan!! 🙁

 3. Vad hände med Åre och iskörningen? Var det inte denna helg?
  (Sista helgen i januari). Bara undrar.

 4. C skriver:

  Vart är dom fina byxorna från? : )

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..