En stor fundering

Det har inte varit många knop idag i vår familj. Parken under förmiddagen. Pysslat hemma, tittat på barnprogram, Odd gjorde semlor och sedan kom Martina med familj över på en fika och lek. 

Sedan måste jag också dela med mig av tanke som jag har gått och klurat på. Nu har den landat hos mig. Ni vet ju att jag alltid utmanar mina åsikter då och då, dels är det sätt att aktivera hjärnan när jag har en stund över att tänka. Då väljer jag en värdering eller ståndpunkt och sedan utmanar jag mig själv med varför-frågor. Jag tycker att det är ett bra sätt att bli trygg i vem man är och vad man står för och tror på. 

Hur som helst, det jag skulle säga var att åsikten som jag nu har ändrat mig i handlar om otrohet. Under alla år har jag varit säker på att om Odd skulle berätta för mig att han gjort något dumt skulle jag skilja mig direkt. Utav tvekan. Men nu när åren går tillsammans och vi har två fina barn ihop inser jag att; Det skulle jag inte alls göra. Det skulle krävas mer än så för att vi skulle lämna varandra. Först skulle det såklart bli infekterat hemma. Vi skulle sova i olika rum. Vi skulle behöva gå i parterapi. Resa bort några dagar på egen hand för att ha tid att tänka. Vi kanske skulle växla att bo hemma med barnen medan den andra bodde på hotell några dagar i veckan. Vad vet jag. Jag vet inte hur man gör. 

Men jag har landat i att det skulle krävas mer än ett hångel på krogen eller ett ligg under en resa med vänner för att vi skulle separera här och nu. Det går inte. Nu finns våra älskade barn med i bilden och jag skulle hellre kämpa för ett sätt att hitta tillit mellan oss igen. Går det inte så går det inte, men just att järnridån skulle gå ner för min del tror jag inte på längre. Mitt jag pre barn skulle aldrig förstå hur jag tänker men det har ändrats. 

För att förtydliga för skvallerjournalister som ser rubriken ”Löwengrip förlåter Odds otrohet” är det inget som har hänt. Bara funderingar kring hur jag skulle agera om det hade skett idag. Vad säger ni med och utan barn, har ni funderar på det här? Vad kommer ni fram till?

 1. llkin skriver:

  Läs mer på (GREAT MUTABA) på nätet är han en love spell caster som kan returnera ex älskare som lämnade dig…

 2. sandra skriver:

  God dag är alla här för att dela mitt liv vittnesbörd till er alla och till den tiden av livet du tror att allt har slutat. Nej det finns alltid en väg ut, mitt liv är ett exempel på det, jag heter Sandra Barfinder från CANADA. Jag har varit gift i 4 år nu med två barn, jag offrar mitt liv för att se till att vårt äktenskap är okej och att ha en lycklig familj. Jag märkte att min man lurar på mig med andra kvinnor så jag hör en vän på nätet som hjälper mig ut med en stavning för att få honom tillbaka i mitt liv och för att få ett lyckligt äktenskap, presenterar han mig för Dr Sharaja stavningskastaren. Tack vare stavningsdjuren Dr Sharaja Sid som kastar stavningen på honom. Jag och min man är tillbaka och lever lyckligt. Du kan också kontakta honom via e-post eller telefon: sharajasid@gmail.com eller text +1 (514) 4374562.
  (1) Om du vill ha din ex tillbaka.
  (2) om du alltid har dåliga drömmar
  (3) Du vill bli befordrad på ditt kontor.
  (4) Du vill att kvinnor / män ska springa efter dig.
  (5) Om du vill ha ett barn.
  (6) Du vill vara rik.
  (7) Du vill knyta din man / fru för att vara
  din för alltid.
  (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
  (9) Växtskydd
  (10) lotteri vinnande

  Tack
  Sandra barfinder

 3. A skriver:

  Nä usch lämna, han är bara skräp. Ingen är imponerad och du har inget intressant att upprätthålla i din fasad gentemot oss.

 4. Mia skriver:

  Njah, jag vill tro att jag skulle tänkt som du gör nu. Att det går att lösa med terapi eller någon annan typ av hjälp. Men jag har rätt svårt för att lita på folk som det är, alltså skulle personen jag delar mitt liv ha kommit förbi den spärren. Att sedan på ett sätt ”missbruka” den tilliten som personen ändå på något sätt har jobbat sig till (jag med tillbaka förmodligen på ett eller annat sätt) hade jag sett som ett för stort svek. Jag hade nog försökt inbilla mig att det går att förlåta och gå vidare men i slutändan hade det blivit alldeles för infekterat.
  Däremot hade jag hellre sett att han säger ngt om han träffar någon annan som väcker känslor i honom som man själv kanske inte längre gör av olika anledningar, för det kan ju hända vem som helst. Och så tar man det därifrån. Men att gå bakom ryggen på någon eller ljuga, det hade nog aldrig riktigt gått.

 5. Lina skriver:

  Inte alltid vi är överens Isabella men absolut gällande otrohet! Jag tänkte förr att aldrig, men jag har tänkt om. Vi har inga barn men för mig är RELATIONEN så viktig. Jag skull säkert kunna hitta nån annan som är typ lika bra (fast det inte känns så nu), men jag tror att en av livets allra största gåvor är RELATIONER och ju längre dess bättre, särskilt med en partner. Får man dessutom barn ökar nog bara den övertygelsen. Jag kan tillägga att jag är väldig övertygad om att jag aldrig skulle vara otrogen (och inte min kille heller men man bet ju aldrig vad som händer) för det skapar förstås sår, som tar tid och kraft att läka, men jag tror det är värt att kämpa hårt för att få det att läka!!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..