Fredagsmys

Fredag! Jag avslutade dagen med ett långt ledningsmöte för LCC innan det var dags att åka mot förskolan. Hämtade upp två glada barn varav ena var otroligt tagggad på FREDAGSMYS! Det innebär mys i soffan, en liten skål chips var när vi kommer hem och Doctor McStuffins. Senare blir hemmagjord pizza till middag, barnen älskar att få dekorera sin egen del. Efter nattning ikväll väntar mys i soffan med Odd och en bra serie (kommer somna nio). Antar att många av er känner igen er i beskrivningen ovan.


Nu ska jag ta byta om till något mer bekvämt och gosa in mig bland barnen i vardagsrummet. Har ni något serietips förresten? Vi har inte HBO vad jag vet utan endast Netflix och Viaplay. Är lite trött på utbudet men ni kanske sitter på ett bortglömt guldkorn. Nu är vi klara med Homeland och Blacklist. Det är vår ”typ” av program 🙂

 1. Maria skriver:

  Blindspot, finns på viaplay. Grym serie!

 2. Johanna skriver:

  Har helt fastnat för New Girl på Netflix! Både jag och sambon viker oss av skratt! Det är nog den roligaste serien som jag nånsin har sett!

 3. Jennyh skriver:

  På Netflix: Person of Interest är så otroligt bra!, The Americans, Broadchurch, Marcella, Suits, Narcos, Doctor Foster, The Killing.

 4. Nina skriver:

  Vart kommer det fina soffbordet ifrån?

 5. A skriver:

  Secrets and lies på viaplay👌🏻

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..