Mina jobbroller

Absolut! Vi kan börja från själva holdingbolaget Löwengrip Invest. Där jag jag 100% ägare och även VD. LGI (förkortningen) är det bolag som äger alla mina andelar i andra bolag. I LCC är jag 50% ägare men min roll är kreativ chef. Pingis är VD. LCC är det bolag som jag är mest operativ i, alltså arbetar aktivt. I min roll är det främst produktutveckling men sedan är jag också ägare och det blir mycket strategiska frågor tillsammans med Pingis. LGI är ju delägare i Flattered, Stylelevel, Natural Cycles och nu senast Wavy. I dom bolagen är jag inte operativ i, istället blir det strategiska möten och såklart marknadsföring. Till min hjälp i det bolaget har jag Simon som är en VD-assistent och Odd som jobbar operativt. Tillexempel är det möte med Wavy idag och då är det Odd som tar det mötet och inte jag.Jag fördelar min tid på bloggen, produktutveckling i LCC, jag lägger min tid på befintliga investeringar som LGI har gjort som ett bollplank samt träffar nya bolag varje vecka.

Sedan blir det mycket kring mitt egna varumärke såsom intervjuer, EY-galan, nya böcker. Det är apoteksbesök, jag träffar nya kunder och såklart är en chef här på kontoret. Dagarna är fyllda med mycket beslut. Beslut i alla pågående projekt i stort sätt dagligen/veckovis. Det blir en del.

Det som kommer att läggas på under året är 1-2 styrelseuppdrag i bolag som jag inte är ägare i. Jag får i stort sett dagligen förfrågningar från pampiga företag som skulle vilja ha med mig i styrelsen och det är såklart smickrande. Men varje timma jag lägger på det är en timma mindre på något annat. Så den styrelsen jag väljer att jobba i måste var något som får mig att utvecklas, inte bara ge. Jag har helt klart världens roligaste jobb. Målet är att skala upp allt ovan så att det sker globalt och det är i år som den resan börjar. Målet är en kvinnlig version av Richard Branson. Fast vi byter ut Virgin mot LCC. Som 26 åring har jag många år på mig och jag tvekar inte en sekund på att det går 🙂