Bästa babyshop

– I samarbete med Babyshop –

Det händer verkligen mycket under den här våren och blandat med både möten, apoteksbesök och Thailand i februari kommer jag ha ett långt samarbete med Babyshop vilket känns superroligt. Jag tycker mycket om Babyshop för deras utbud är enormt och det finns saker som passar alla oavsett vad man är ute efter. Både kläder till barnen, barnvagnar, leksaker. Listan kan göras lång. Häromdagen var jag inne i deras butik i Sturegallerian som ligger alldeles bredvid vårt kontor och införskaffade mig en del kläder till Gillis och Sally inför vår resa till Thailand. Vi åker dit om bara två veckor. De har bra UV-kläder bland annat. Dessutom hittade jag en vagn som ni får se när vi är på plats.

BEL_8649
BEL_8707
BEL_8728
BEL_8696

Hur fina är inte de här guldiga snowjogger-skorna?

Just nu har Babyshop rea och med koden ISABELLA får du 15% extra rabatt. Den går ej att kombinera med andra erbjudanden. Erbjudandet gäller endast på redan nedsatta priser och gäller ej på bilbarnstolar, barnvagnar eller på Mini Rodini. Gäller till 30/1.

– I samarbete med Babyshop –

 1. Är inte mycket alls för att klaga och klanka ner på andra. Varken i verkliga livet eller bloggar. Tänker att alla människor är som de är och så länge det rör en blogg så kan man ju bara välja att inte läsa vidare helt enkelt. Men däremot märker jag själv att jag faktiskt går in här mer och mer sällan, vilket jag tycker är lite tråkigt. Jag tyckte oerhört mycket om din blogg (och gör så klart fortfarande), men känner spontant att för MIG är det lite väl mycket glamour, lyckliga och perfekta livet och kanske lite för lite av ett vanligt liv. Men det är ju säkert så här Isabellas liv är, och i stunden är jag lite mätt på det.

  1. C skriver:

   Bakom en mask döljer det sig ett annat ansikte 😕 Håller med om denna sjuka konsumtions hets!
   Klädintresset började när Bella gick ner i vikt! Bara att kolla igenom blogginläggen .
   Hon tjänar bra mycket mer på bloggen än sina företag genom reklamintäkter.
   Shoppingen är helt galen !! Bilar, kläder, resor ,villa, renoveringar ….. och ändå fortsätter shoppinghetsen för att Bella m familj aldrig blir nöjd och det kommer hon aldrig bli ! Olyckliga människor shoppar sig lyckliga! För stunden känns det bra men sedan måste adrenalinet fyllas på igen m nya saker .
   Ordspråket stämmer bra in här ….. mycket vill ha mer och fan vill ha fler.

   1. mia skriver:

    @C jag tycker synd om dig som lägger ner energi på en blogg du uppenbarligen inte gillar.
    När jag jobbar vill jag tjäna pengar, så mycket som möjligt.
    För pengarna jag tjänar vill jag förverkliga mina drömmar resa till härliga ställen tex.
    Jag vill kunna köpa mig ett hem där jag trivs, med möbler jag gillar.
    Om jag tjänat mycket kan jag köpa den bilen jag helst vill ha.
    Det är liksom det som är meningen, att jobba och tjäna pengar så du kan leva ett härligt liv.
    Eller man kan sätta sig i ett tält i skogen och äta lite blåbär och låta bli att vara med om miljöförstörelsen och allt annat elände
    Det är frivilligt! Du gör som du vill o jag gör som jag vill.
    OK?

   1. Sofiah skriver:

    Mia, så meningen med ditt liv är att tjäna så mycket pengar som möjligt? Haha.. Låter kul och meningsfullt :p

 2. Anna skriver:

  Jag skulle gärna se ett inlägg med alla vagnar ni har haft, med fördelar och nackdelar och användningsområden 🙂 Som en liten recension typ, vore roligt att höra dina åsikter

 3. Malin skriver:

  Eller så använder man rabattkoden FYNDA och får 20% på rean…

  1. Malin skriver:

   jag (och många med mig) fick en bättre rabattkod på mail direkt från Babyshop

 4. Fick du Gratis grejena och pengar mot reklam för Samarbete med Babyshop? Känns lite trist att du som kan unna dig allt detta och mycket mer gör det för pengarnas skull. Varför vill inte du ge bort ex lotta ut dina produkter till dina läsare? Hade jah det så pass bra ekonomiskt ställt hade jag velat ge något tillbaka.
  Synd tror inte att bloggen kommer finnas så pass länge till som en del säger för mycket är bara reklam och folk börjar tröttna på det.

  1. Tove skriver:

   Nej, hon får inte gratis prylar mot ett inlägg. För 10 år sen kanske, men inte idag. Hon får betalt. Vad kan det kosta? 30 000? 50 000? Det är inte en låda grejer, det är en inkomst som ger flera människor lön. Precis som en annons i en tidning, den sket inte i utbyte mot lite prylar.

   Här får ju läsarna en rabattkort som alla kan använda inge bara dem som råkar ha tur, vilket är trevligt och säkert ett bra sätt för företaget att etablera en körvana från deras sida,, men visst en del hade säkert hellre tävlat.

 5. Matilda skriver:

  Tack så mycket för extra rabatten 😀😀😀 beställt 5 nya plagg till lilltjejen!

  1. Malin skriver:

   med rabattkoden FYNDA får du 20% rabatt. En sann economista söker efter bättre rabattkoder.

   1. Minne skriver:

    Hahaha, bästa idag!!!

   1. Matilda skriver:

    Vilken tur att du är en sann economista 👌🏻

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..