Suit up!

I samarbete med NA-KD

Den här dagen har gått i ett svisch, som med alla andra dagar. Jag har haft några möten och hunnit med en hel del. Idag invigde jag ett nytt kostymsett från NA-KD. Kul med detaljerna vid axlarna. T-shirten knyter man vid magen, roligt med detaljer till plagg som annars blir rätt strikta.

BEL_9157[2]
Skärmavbild 2017-01-25 kl. 14.19.43
Skärmavbild 2017-01-25 kl. 14.19.23

Här är länkar till väskan, kavajen, byxorna, tröjan och skorna

Just nu har jag ett samarbete med NA-KD, om du använder koden Bella20 så får du 20% rabatt på alla kläder fram till söndag midnatt. Gäller ej på redan rabatterade kläder.

I samarbete med NA-KD

 1. Mikaela skriver:

  Supersnygga skor!! Hur är dom att gå i? klacken ser ganska smal ut, är dem stabila att gå i? Jag är ganska ovan att gå i klackar.. tack för bra inspo! Jag går in på bloggen ibland när jag känner mig rastlös och det slutar alltid med att jag skriver en lista om mina mål i livet, söker nya jobb eller spanar runt på nya kläder tack vare inspiration från dig 😀 trevlig helg!!

 2. Elvan skriver:

  Denna outfit var ursnygg!

 3. Therese skriver:

  Hur känns skorna? Supersnygga men känner mig lite tveksam till att köpa när det är PU-läder.

 4. Linda skriver:

  Snyggt! Dock funderar jag lite på hur du tänker kring klädval Bella? När du ska ”ha en dag på kontoret” är du mer påklädd än när du ska ha ett event och bjuda in återförsäljare? Då har du på dig en sommarklänning som inte ger en så pass ”affärsmässig” look?. Kan tycka att det ger lite konstiga signaler när alla övriga kollegor har klätt sig propert för kvällen?

 5. Sanna skriver:

  sjukt snygga skor !
  De blev jag supersugen på =)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..