Onsdag kväll

Jag känner mig alltid tacksam när jag åker ifrån jobbet, hämtar barnen och får busa med dom på hemmaplan. Idag har vi sprungit runt och runt här hemma och turats om och varit Darth Vader. Sötast är dock när Sally går runt med masken och härmar hur jag låter mörkt med rösten. 


Nu ska jag tappa upp ett bad. Det var länge sedan. Sedan blir det manusläsning. Veckor som dessa är jag tacksam över min energi!

 1. Irene skriver:

  Inser att jag aldrig skulle klara ditt tempo som många andra bloggare/ företagare. Vill du inte bara gå hem ibland och bara sova?

 2. Vart är din blus ifrån? Känner igen den 🙂

 3. Vad menar ni med att skriva mer personligt? Vad är det ni vill och behöver veta mer? När Isabella skriver något mer personligt, som tex något om hur barnen är, så blir det alltid kritik över att hon ”lämnar ut” sina barn. Detta är bara ett exempel bland många andra. Uppenbarligen sitter det ett gäng, främst kvinnor, som letar fel, som gärna hånar och insiunerar och som gärna förminskar andra kvinnor. Dessa felsökare anser sig dessutom har all rätt i världen att skriva nedlåtande och elaka kommentarer. Hur lockande är det då att lämna ut någon del av sig själv och vara ”personlig” ? Tänk er in i den situationen.

  1. Annang skriver:

   Det är nog olika personer som skriver att de vill ha mer personligt, och de som skriver att det är för personligt

  1. kia skriver:

   Väldigt lockande i o m att hon tjänar pengar på det.

  1. Mm skriver:

   Intressant kommentar! Vad förväntar sig folk ska vara ”mer personligt?” Vore kul med ett utvecklat svar.

   1. Lisa skriver:

    Jag har läst bloggen några år och den har varit mer personlig, till för för så länge sen. Nu är det mest samma inlägg som skrivs. Tidigare fanns mer innehåll så att säga, reflektioner, funderingar mm. Bjöd lite mer på sig själv osv

  1. Karin skriver:

   Ja en del letar verkligen fel hela tiden. Men det finns en del, säkert många, som är som jag och inte letar fel. Som tycker attdet är helt okej att vi gör saker olika och tänker olika. Och som tänker att om Sally saknar vantar på en bild så betyder inte det att hon aldrig har vantar och att Bella borde socanmälas. Utan att det antagligen finns en väldigt bra och enkel förklaring till att hon saknar vantar. Trist om de som letar fel ”bestämmer” vad bloggen ska innehålla.

  1. Lova skriver:

   Tänker mig mer reflektioner kring aktuell samhällsdebatt och liknande men förstår att hon måste hålla låg profil för att inte riskera sitt varumärke men håller med att det blir lite platt.

 4. Elin skriver:

  Bella har hamnat i den beryktade kvinnofällan. Ni vet den där fällan som fångar en tidsmässigt och som gör en väldigt trött..

 5. Jag som älskar star wars men mina tjejer tittar bara konstigt på mig när jag härmar Star wars 🙂 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..