Mina skönhetsrutiner

I samarbete med LCC

Jag får många frågor om mina skönhetsrutiner och vad jag gillar att använda. Svaret blir väldigt självklart, det är mycket LCC av naturliga skäl. Men jag gillar också att testa nytt. Andra märken som jag varierar mellan är By Terry, Paulas Choice, Laura Mercier, Lumene, Nars, Idun. Här kommer bilder från mitt badrum:

IMG_1248

Smarta förvaringslådor från IKEA. Betydligt billigare än dom som jag köpte från Nomess förra året. Den blåa serie som ni ser är vår Sensitive-serie som är anpassad för irriterad och känslig hud. Dom produkterna använder jag på barnen vid varje dusch och insmörjning efteråt. När jag får eksem på överarmarna är det alltid Sensitive body lotion jag använder.

IMG_1249

Favoriten Good To Goo light ser ni längst bak och det är min stora vardagshjälte. Versionen light doftar mindre och känns inte i håret, därför är den så bra att ha i jämnt. Body Oil är perfekt när huden är riktigt torr. Bredvid Body Oil står The Cure Quick Dry Volumizing Lotion som är den bästa fönkrämen jag har provat. Värmeskydd, volym och håret torkar snabbare när man fönar. Sedan ser ni vår bästsäljare The Cure hårinpackning på bild. Den använder jag varje söndag i 15 minuter. När vi åker till Thailand så kommer den att få följa med, perfekt att ha en inpackning i håret när man är i solen.

IMG_1250

Den blåa tuben är vår Rescue Balm som inte har något vatten i sig. Superbra på läppar, nagelband och andra torra partier. Barnen hade den på kinderna när vi var i Idre. Sedan har jag blivit kär i en nagelbandsolja från Grown Alchemist. Jag gör ju schellack på salong och naglarna håller sig betydligt finare om man smörjer in nagellbanden varje kväll. Bredvid står ett serum som jag håller på att testa från Bare Minerals. Den är en mix av serum och olja. Himla mysig, brukar göra ansiktsmassage med den.

Bredvid serumet står en sminkfavorit, nämligen en strobing-kräm från MAC. Jag smörjer in ansiktet i den först innan jag kör foundation. Blir en fantastisk lyster. I Thailand kommer jag bara att använda den ”som smink” på kvällarna.

IMG_1251

Ansiktsserien som jag älskar. Clean & Calm i pumptvätt som rengör utan att hyn blir röd och irriterad men ändå tar bort make up. Ögonkräm som för en gång skull inte svider på mig. Serum, vår bästsäljare The Cream och 1-2 dagar i veckan använder jag vår fuktmask Sleeping Sensation. Den sover jag med.

IMG_1252

Nya favoriter som inte har hunnit komma ut än men som är på gång! Flaskan till vänster är ett antifriss-serum för håret som är ljuvligt. Använder den innan jag fönar men också som finish. Den genomskinliga flaskan med ljusgult innehåll är vår SPF-olja som kommer i maj. Sprayflaskan i vitt är en volymspray som kommer (bästa komplementet till torrshampoo) och sist ut är vårt saltvattenspray (kommer i maj).

IMG_1253

Till vardags använder jag vår The Cure-serie till håret. Även på barnen.

I det stora hela är mitt bästa skönhetsknep att alltid återfukta. Jag återfuktar ansiktet med bra serum och fuktmasker (sov med min inatt efter vårt event, perfekt). På dagen använder jag vår ansiktsmist Moisture on the go vid skrivbordet. Jag återfuktar håret med en inpackning varje vecka och VARJE kväll använder jag lite av vår hårolja i längderna. Kroppen börjar återfuktas redan inne i duschen får nästan alltid kroppsolja innan jag går och lägger mig. Den sjunker in så fort så det blir aldrig kladdigt.

Idag är det förresten sista dagen att köpa 3 för 2 hos Apotea så passa om ni funderar på att testa något. Nu ska jag hoppa in i ett möte med KRY, vid lunch kommer eventbilderna!

I samarbete i LCC

 1. Anna skriver:

  Ahhh hitter inte de klara lådorna på Ikea – någon som vet vad de heter?

 2. Oj vad mkt bittra kommentarer ! Nog håller jag med om att det är MÅNGA produkter, men de är väl självklart eftersomatt bella själv måste använda sakerna för o veta att de håller måttet, sen också är hon mån om sitt yttre och vill ta hand om sin hy och hår ordentligt.

  Tänkte på den nya anti frizz produkten ni håller på att utveckla just nu, är den alls nå utredande ? Det är iaf mitt stora behov, något spray lr liknande som man kan spraya i som reder ut alla mina jäkla tovor, dom gör mig galen.

  Så, hjälper den o är utredande för tovor eller kommer ni tillverka en sån produkt ?

  De bästa hade ju varit om ni hade en och samma produkt som tar hand om frizz, är värme skyddande, solskydd, glansgivande, vårdande och UTREDANDE 👌😍 Allt i ett. För jag vore glad om man slapp mer än högst två produkter (alltså den samt en hårolja) till håret förutom styling. Vet att pureology gör en sån variant och den är bra men har tröttnat på doften o önskade att den var ännu mer utredande. Uniq 1 hade visst också en sådan.

 3. anonym skriver:

  Kan du berätta om innehållet i några produkter? blir inte klok av Sodium Lauryl Sulfat hit och dit.

 4. Nicole skriver:

  Om folk hade lagt ner hälften av den här tiden på det yttre och istället fokuserat på det inre hade vi levt i en bättre värld.

  1. Jenni skriver:

   Det går jättabra att tycka om skönhetsprodukter OCH vara en god människa som mår bra på insidan 🙂 Det ena utesluter inte det andra.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..