Omslag Amelia

Min dag har svepts iväg. Suttit med galan hela förmiddagen och sedan slängde jag mig i en taxi mot Kungsholmen för att hinna med en omslagsplåtning för Amelia tillsammans med några andra kvinnor. Det är ett nummer som kommer ut inför den internationella kvinnodagen.

IMG_1224

Inför omslagsplåtingar blir man alltid insmord på hela kroppen, fick hjälp att täcka ett enormt blåmärke på smalbenet med foundation.

IMG_1222

Det är helt klart lyxigt att få jobba ihop med en vän. Fanny har varit min make up artist i sex år. Vi blev nära vänner under tiden. Under åren har vi alltid sagt ”tänk den dagen jag (Isabella) har jobb i andra länder och jag behöver boka in dig, snacka om roligt att få resa ihop i jobbet”. I år kommer vi att nå det målet. Fanny kommer att hänga med mig på några av vårens jobbresor.

IMG_1221

Rött passande till internationella kvinnodagen. Från Samsoe & Samsoe. Nu är jag tillbaka på kontoret. Har massor av jobb att hinna ikapp innan hela kontoret ska iväg på vårt event!

 1. Oscar skriver:

  Hon ser fantastisk ut! 🙂

 2. Maria skriver:

  Vilka snygga glasögon Fanny hade! Kan man få reda på vart hon hittat dem? 🙂

 3. Jag är imponerad av dig på alla plan. Framåt, drivande, stark och snygg kvinna!
  Dessutom verkar du vara en helt fantastisk mamma… <3

 4. Sara skriver:

  Var kommer skorna ifrån? Är helt förälskad i dem! Mycket snygg outfit.

 5. Agge skriver:

  Man påverkas mer av sociala medier än vad jag själv tänkt att jag gjort. Du är en goal kvinna! Du strålar, jag vill stråla! Hur strålar jag?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..