ANNONS

Nyår i backen

/

Nyårsafton kunde inte börja bättre. Barnens farmor och farfar erbjöd sig att ta Gillis och Sally under förmiddagen. Snacka om att Odd och jag blev snabba med att klä på oss. Det var riktigt behövligt att komma ut i backen bara vi två. Vi åkte hela förmiddagen, väldigt roligt att få susa ner ihop. Vi avslutade dejten med att äta lunch i backen. Gillis har kommit in i en rätt tuff fas från ingenstans och blir missnöjd och skitarg om jag hör ett ord fel, tar på fel sko först, brer fel på smörgåsen osv. Livet rasar på grund av struntsaker som blir enorma. Det blir många strider om dagarna just nu, därför var det behövligt med Odd&Bella-tid. 

Jacka JOTT och byxor Peak Performance 

Nu ska barnen vila, jag svara på lite mail och sedan väntar snölek innan nyårsfirande 🙂 

116
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00