Premiäråk

Det blev som jag hade anat… Gillis vägrade att åka skidor och körde istället snowracer. Men vem tror ni inte ville testa?! Sally! Hon är en kopia av mig, inte rädd för något. Hon blir ju två år i april så hon är ju för liten för skidskola (start 2 år här) men vi hade hyrt pjäxor och skidor ändå till henne för att testa på skoj skull. 

Kusinerna med skidlärare Louise 

Gillis på det smarta rullbandet 

Hit kom vi med Gullis

Kolla coola tjejen! 

Sedan åkte vi såhär ner för barnbacken. Hon älskade det. Innan ni kommenterar er tokiga kan jag bara berätta att 1. Sally har hjälm nerför. 2. Vantarna tog vi på efter åk 1. 3. Jag tog fel hjälm hemifrån men orkade inte vända. Endast barnbacken under förmiddagen. Kul dag 🙂 

 1. Selma skriver:

  Gud vad jobbigt att du behöver bunkra upp dig och föklara innan alla ”jag vet bäst” kommentarer börjar flöda in. Du är deras mamma, du har fött de så jag har svårt att tro att någon annan vill deras bästa mer än du. Njut av semestern med familjen, åk med barnen och om hjälmen inte är med ngn meter du håller fast i henne hårt so what! Puss å kram

 2. Åh! Så åkte våra föräldrar med oss också. Jag ör så glad att våra föräldrar drog med oss på skidsemestrar för nu kan vi åka och för mig är det inså fantastiskt känsla att åka i alperna. Det hade jag ju aldrig fått uppleva om inte föräldrarna lärt oss. + skidskola dårå,

 3. Ashley skriver:

  Det är super vanligt att åka när.man är så liten, både min mamma samt.moster åkte skidor i dina barns ålder! 🙂 Jag blir så lycklig av din blogg, och din njuta av livet attityd. Det är så det ska vara enligt mig, man ska lyfta varandra inte dela hat. Gott nytt alla.fina.människor!

 4. Cissi skriver:

  Din blogg är för mig en energigivande stund varje dag till både morgon middag och kvällskaffet ibland, varje dag läser och inspireras jag av dig! Den senaste tiden har jag även börjat läsa kommentarerna, tyvärr. Hela din blogg, och säkert för din skull också, skulle bli SÅ mycket trevligare om du kunde sätta ett godkännandefilter på varje kommentar! Mycket tidskrävande och onödigt jobb att gå igenom kommentarer, men alla dessa onödiga kommentarer provocerar så oerhört så man får ont i magen ibland, så jag skulle väldigt gärna vilja slippa se dom och bara kunna läsa alla härliga positiva kommentarer! Säkert något du redan funderat på, men snälla gör verklighet av det! Bäst äru! 🙂

 5. Irene skriver:

  I dag på face var det ett inlägg från KIT .Där berättade föräldrar som bor i utlandet att ni måste sluta med era skyddslappar fpör barn. Kan säga att på 70 talet när jag växte upp fick man klara sig utan ALLT”!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..