ANNONS

Premiäråk

/

Det blev som jag hade anat… Gillis vägrade att åka skidor och körde istället snowracer. Men vem tror ni inte ville testa?! Sally! Hon är en kopia av mig, inte rädd för något. Hon blir ju två år i april så hon är ju för liten för skidskola (start 2 år här) men vi hade hyrt pjäxor och skidor ändå till henne för att testa på skoj skull. 

Kusinerna med skidlärare Louise 

Gillis på det smarta rullbandet 

Hit kom vi med Gullis

Kolla coola tjejen! 

Sedan åkte vi såhär ner för barnbacken. Hon älskade det. Innan ni kommenterar er tokiga kan jag bara berätta att 1. Sally har hjälm nerför. 2. Vantarna tog vi på efter åk 1. 3. Jag tog fel hjälm hemifrån men orkade inte vända. Endast barnbacken under förmiddagen. Kul dag 🙂 

111

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00