Nyår imorgon

Hej från oss! Vi har precis ätit middag i byn och nattat barn. Nu väntar ett glas vin framför brasan. Jag har inte förstått att det är nyårsafton imorgon. Det har inte sjunkit in än. Jag är aldrig redo för att byta år. Det har inte med att göra att jag har saker kvar att få klart, utan det är själva grejen med avslut. Jag tror att det beror på att man är skilsmässobarn. Jag avskyr att säga hejdå, smiter hellre strax innan, och ofta lägger jag på i folks öron om vi pratar i telefon. Och likadant är det med nyår, det är alltid lite ångestladdat utan anledning. Men det kanske är en naturlig känsla som gäller för många människor. 


Pyjamas-mood ingår i stugkonceptet 

Jag ska i alla fall ägna kvällen åt att reflektera under årets stora händelser. Privat är det att Odd började jobba med mig, familjens resor, tjejweekend till NYC, Sallys inskolning, alla nya grannkompisar vi fått.  I jobbet är det 10 år som entreprenör och att jag köpte min Panamera. Sa hejdå till Blondinbella, gjorde två investeringar (Stylelevel och en till som signerades under mellandagarna), alla våra bolag flyttade till eget kontor i Sturegallerian. LCC kom in på Sveriges alla apotekskedjor samt apotek i Schweiz. Vi omsatte 35 miljoner i LCC, vilket är kul mot våra 16 milj året innan. Inräknat med Flattered och Löwengrip Invest så snurrar företagen på 45 miljoner. Inte illa för en 26 årig två-barnsmamma. 

2016 har varit ett dåligt år på många sett med tanke på allt som skett i världen. Men för min egen del har det varit mitt livs bästa. Jag är otroligt tacksam för allt jag får vara med om men jag är också stolt över min styrka som krävs för att att aldrig någonsin ge upp. Målen är tydligt satta, det är bara att nöta. Som en klok person en gång sa till mig ”Bästa receptet för långsiktig utväxling är att hålla upp trycket dag ut och dag in”. Det är precis vad jag gör och planerar att göra, mååånga år framöver 🙂 

 1. Sara skriver:

  Hatten av för dig! Så grym är du!

 2. Hej!
  Gott nytt år fina Isabella! Du har varit en sådan otrolig inspiration hela året för mig och jag ser fram emot 2017😀
  Sjukt imponerande att företagen går så bra. Det går inte att säga för många gånger att du är OTROLIG!

  Jag vet inte om fler har sagt detta, har inte kollat igenom kommentarsfältet men det du sa om att ha svårt för avslut och förändringar är ju classic ADHD, jag är precis sådan också! (Jag har också ADHD)

  Allt gott!

 3. Är skilsmässobarn men känner inte igen mig i det du beskriver. Det du beskriver är snarare hur du själv uppfattar det.

  Nyårsafton är en härlig dag 🙂

 4. Karin skriver:

  Vart kommer pyjamasen ifrån? Så fin!!

 5. Pelle skriver:

  Investering i Style Level?
  Förmodar att övriga delägare satsat cash.
  Har du bytt mot reklam i bloggen som du gjorde med Natural Cycles eller har du satsat riktiga pengar?
  Vet att du tycker det är samma sak men det kan väl diskuteras.
  Du borde bli tydligare med att märka ut när det är samarbete med Style Level och inte bara skriva adlink. Är du delägare ska det framgå på samma sätt som vid reklam för LCC och Flattered.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..