Lunch i Mora

Nu är vi i Mora. Så vackert här uppe. Jag är verkligen ett fan av vintern ändå. Min årstid. Jag är nästan alltid varm så under sommaren tycker jag mest att det är jobbigt. När det är lite krispigt ute trivs jag som bäst. Dock önskar jag mer skoterturer i livet. Kanske går att ordna när jag är i Åre om en månad, åkte sist jag var där. 


Jacka Colmar och väska Bamse


Bästa kompisen på bilresan, en powerbank. Fick i julklapp av Odd så vet inte var den är ifrån. Nu har vi cirka två timmar kvar! 

 1. Liza skriver:

  Väska: Bamse

  Hahahaha vad rolig du är

 2. Fint! Kika gärna in min blogg och följ min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, jag har kommit en bit påväg – men en dag ska jag vara HELT frisk & fri!! 😀 <33

 3. Karin skriver:

  I våra bilar kan man ladda direkt med sladd, behövs ingen powerbank – konstigt att det inte är möjligt i en sprillans ny bil?

  1. Finns bara ett USB 🙂 fyra saker som behövs laddas, nu har vi tre

   1. Josefin skriver:

    Nu har du ju en powerbank också, så fler grejer kanske är onödiga. Men det finns USB-kontakter eller vad de kallas som har flera uttag, som man kan plugga in i bilens USB. Då kan flera telefoner laddas samtidigt, tror jag köpte min grej på Claes Ohlson.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..