ANNONS

Idre fjäll

/

Äntligen är vi i fjällen, närmare bestämt Idre Fjäll. Vi kom hit vid halv fem idag, letade upp våra lägenhetsstugor (fyra familjer i varje hus) och packade upp våra väskor. Vi hade ingen ork att laga mat eller besöka en resturang så det blev hämtpizza från lilla torget nedanför.  

Väldigt gott! 

Ladda med gos efter en dag i bilen 

Men vid klockan sex behövde vi alla röra på oss. Vi har ju knappt gått en meter idag. I samma veva presenterade vi pjäxorna för Gillis. Odd och jag gjorde det lite spända. Gillis är nämligen den mest bestämda och envisa kille som finns. Om han känner sig tvingad till något går han totalt i baklås. Den härliga egenskapen kommer ifrån Odd. Därför måste man få allt att verka vara hans idé (Gäller även Odd hehehe). Helt plötsligt skulle alltså Odd och jag pröva våra pjäxor och då från ingenstans frågade Gillis om han också hade några. Vips så stod han där i pjäxorna utan en endaste protest. Heja heja! 


Sedan tog vi fram skidorna och klickade fast dom för att testa att vi fått rätt storlek (hyrt). Även då ville Gillis göra samma sak. Därefter fick han ”åka” (läs Odd drog honom, därav ingen hjälm) längs vägen till farmor och farfar 50 meter bort. Det kan fungera. Imorgon väntar skidskola för Gillis och hans fyra kusiner. Vill han inte då är Sally och jag redo med en extra snowracer. När barnen var hos farmor och farfar en stund innan läggning gick jag på en kvällspromenad. Helt mörkt, musik i öronen och alldeles fantastisk luft. Det var inte ens kallt. Det är inte ofta jag promenerar när det är mörkt men här vågade jag. Den friska luften gjorde mig alldeles lycklig. Väldigt skönt att vara här! 

100

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00