Fjällen here we come

Och vi är iväg! Det är vi och Odds två bröder plus familj som kör upp mot Idre tillsammans. Odds föräldrar åkte upp redan igår. Brorsorna var väldigt taggade över att ”köra ihop”, perfekt för mig som hinner jobba lite också. 

Vi kör Q7:an upp. Härligt att kunna packa en bil med tre resväskor, två bagar plus vagn och inget ligger framme i bilen. Det jag gillar mest med Audin är tekniken i bilen, det är andra kart och gps:funktioner som upplevs väldigt nya jämfört med Panameran. Men inget slår känslan att få gasa upp med Porschen, då låter det som att det är en flygplansmotor i hehe… 


Vi har barnstolarna såhär, Gillis längst ut och Sally i mitten. Dels blir det en tom stol på sidan så att det blir enkelt för oss att sitta bekvämt bak. Men sedan kan barnen underhålla varandra och titta på samma iPad. Det är skillnad med roadtrippen i år, barnen sitter och snackar med varandra. Så gulligt. Hörde nyss Gillis fråga Sally om Spiderman ska komma på hennes kalas men då svarade Sally ”Nä Batman”.

 1. well skriver:

  Ni måste ju sätta fast paddan… en padda ninjar av barnets huvud i 129 km/h som din man kör på 80 väg…. klokt.

 2. Anna skriver:

  Letat efter ljus och lykta över rätt bilbarnstolar. Vill få in tre stycken i bilen.. vad är det för stolar som barnen har? Toppen att ha dem bredvid varandra.

 3. Jimmy skriver:

  Hej Isabella,

  ipad-hållaren bak i anslutning till BeSafe-skoskyddet, är det special eller ”vilket som helst”? Sitter paddan på bra eller är det lätt för barnen att ta loss den?
  Tack på förhand!

 4. Sofie skriver:

  Mina kan inte sitta ihop i baksätet. Sånt tjafs från det att vi startar tills vi stannar. Men får en sitta fram är det gnäll från den som får sitta bak.

 5. Catrin skriver:

  Ja det kanske gick lite för fort, and so what? Låt polisen ta hand om det ist för att ni ska sitta bakom en skärm och spela poliser.

  1. Malin skriver:

   Är det så du tänker om allt?
   ”So what? Låt polisen ta hand om det”. Tänker på att du lurat folk på 100 tusen tals kronor men inte verkar känna någon ånger för 5 öre….

  1. Linda skriver:

   Det kanske är lite väl hårt? Jag hoppas verkligen inte att någon följer ditt råd och anmäler. Heller påpeka det här och förhoppningsvis få dem att tänka till.

  1. M. skriver:

   Lite för fort? 49km/h är inte lite för fort, men vad vet du om vad som är rätt eller fel? 🙂

  1. Emelie skriver:

   Du kan ju betala Odds böter om han får en, du är ju så duktig på det!

   Eller inte.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..