ANNONS

Fjällen here we come

/

Och vi är iväg! Det är vi och Odds två bröder plus familj som kör upp mot Idre tillsammans. Odds föräldrar åkte upp redan igår. Brorsorna var väldigt taggade över att ”köra ihop”, perfekt för mig som hinner jobba lite också. 

Vi kör Q7:an upp. Härligt att kunna packa en bil med tre resväskor, två bagar plus vagn och inget ligger framme i bilen. Det jag gillar mest med Audin är tekniken i bilen, det är andra kart och gps:funktioner som upplevs väldigt nya jämfört med Panameran. Men inget slår känslan att få gasa upp med Porschen, då låter det som att det är en flygplansmotor i hehe… 


Vi har barnstolarna såhär, Gillis längst ut och Sally i mitten. Dels blir det en tom stol på sidan så att det blir enkelt för oss att sitta bekvämt bak. Men sedan kan barnen underhålla varandra och titta på samma iPad. Det är skillnad med roadtrippen i år, barnen sitter och snackar med varandra. Så gulligt. Hörde nyss Gillis fråga Sally om Spiderman ska komma på hennes kalas men då svarade Sally ”Nä Batman”.

106

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00