Redo för imorgon

Och så är bilen packad. Höll på att glömma handdukar, lakan och sånt som man behöver när man hyr stuga. Vi ser fram emot bilresan imorgon, både Odd och jag gillar att bila. Förra sommaren bilade vi upp till Umeå över en helg spontant för att hänga med min vän Ida. Minns att många av er tyckte att det var konstigt att köra så långt för två nätter, men det är ju roligt att köra. Mysigt att göra stopp längs vägen och lyssna på böcker, podd eller en gammal spellista som väcker minnen. Barnen är också rätt vana men knepet är att stanna en stund varannan timma. 

Idag har vi gått loss på denna. Det är typiskt Odd att slänga ihop en drömtårta medan han lagar middag. Och aldrig ser jag ett spår av bakningen i köket. Jag är mer sölig. 

Check på packning! 


Och duschat bort spår av sjukdom. Alltid bra att låtsas i alla fall. Ingen feber idag men trött. Tänkte gå och lägga mig strax. Blir bra med många timmars sömn och en dag i bilen imorgon.  Jag älskar förresten LCC:s fuktserum. Vad hade jag gjort utan den under vintern. I kombination med vår sov-fuktmask (Sleeping sensation) blir hyn väldigt lystrig och återfuktad. 

 1. Lana skriver:

  Alltid bra att låtsas i alla fall? Det är väl aldrig bra att låtsas.

 2. Jessica skriver:

  Var är mössan ifrån? 🙂

 3. Johana skriver:

  Hos oss gör vi tvärtom… stannar så sällan som möjlig. Vi bilar några ggr per år från Göteborg till mina föräldrar som bor i norra Jämtland och brukar klara oss på bara ett stopp för det mesta. Jag hatar att stanna utan vill kunna köra på så vi kommer fram nån gång. Hittills har det funkar bra mef barnen men vi får se hur det blir när de slutar med blöjor.

 4. Marlene skriver:

  Hihi, jag tycker inte alls det är konstigt att bila mellan Umeå och Stockholm 😛 Vi bor i Umeå och bilar alltid ner när vi har barnen med oss. Om vi ska iväg på mysig egentid så brukar vi flyga 😊 Blir sån onödigt dyr kostnad att flyga med 3 barn, betydligt billigare att bila då. Och mysigare! 😊👍🏻

 5. Hanna skriver:

  Hoppas att ni får det riktigt härligt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..