ANNONS

Redo för imorgon

/

Och så är bilen packad. Höll på att glömma handdukar, lakan och sånt som man behöver när man hyr stuga. Vi ser fram emot bilresan imorgon, både Odd och jag gillar att bila. Förra sommaren bilade vi upp till Umeå över en helg spontant för att hänga med min vän Ida. Minns att många av er tyckte att det var konstigt att köra så långt för två nätter, men det är ju roligt att köra. Mysigt att göra stopp längs vägen och lyssna på böcker, podd eller en gammal spellista som väcker minnen. Barnen är också rätt vana men knepet är att stanna en stund varannan timma. 

Idag har vi gått loss på denna. Det är typiskt Odd att slänga ihop en drömtårta medan han lagar middag. Och aldrig ser jag ett spår av bakningen i köket. Jag är mer sölig. 

Check på packning! 


Och duschat bort spår av sjukdom. Alltid bra att låtsas i alla fall. Ingen feber idag men trött. Tänkte gå och lägga mig strax. Blir bra med många timmars sömn och en dag i bilen imorgon.  Jag älskar förresten LCC:s fuktserum. Vad hade jag gjort utan den under vintern. I kombination med vår sov-fuktmask (Sleeping sensation) blir hyn väldigt lystrig och återfuktad. 

47
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00