ANNONS

Två trötta

/

Ja, ni ser statusen här hemma:

IMG_9551

Inte bara en mamma med feber utan en son också. Vi har legat och sovit ihop i soffan hela förmiddagen, Odd väckte oss nyss. Sally och Odd är i alla fall pigga så det är ju bra. Förresten, såg tre avsnitt av Skam igår. Åh vilka flashbacks jag får, det var roligt att se serien med Odd för vi delade ju dom åren ihop till och från. Men det gör lite ont i hjärtat också över att den tiden är förbi, blandat med känslan över att det är skönt att slippa oron att platsa in. Samtidigt värmer det i hjärtat att Gillis och Sally har tonåren framför sig. Det ska bli roligt när den dagen kommer, moppar brummar utanför, deras pojk/flickvänner bjuds över på middag första gången osv. Tänk att Odd och jag får se allt från första parkett!

Jag hoppas att jag blir en cool men trygg tonårsmamma. En person som de vågar berätta precis allt för. Det finns en risk att jag blir för öppen och de kommer att tycka att jag blir pinsam, berättar mina storys och pussas med Odd alldeles för mycket framför dom ”för att det är naturligt”. Men äh de får dom tåla 😉

14
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00