Redo för fjällen

Jag vaknade upp ur min feberdvala och bestämde mig för att göra något vettigt av den lilla gnutta energi som fanns. Nämligen att börja inventera och packa inför Idre.

IMG_9581

IMG_9582

Underställ från Cubus (adlink). Rosa och beige till Sally och mörk och ljusgrå till Gillis. I Sallys storlek 92 fanns det bara body, hon slutade med det för länge sedan men de får funka.

IMG_9583

Pyjamas, Cubus (adlink) till mig själv hehe.

IMG_9584

Mysiga strumpor (adlink)

IMG_9586

IMG_9585

Sedan extramössa och vantar (sådant försvinner jämt) till Sally från Elodie Details. Eftersom jag har varit inne hela dagen idag ser jag fram emot en vecka där vi är ute jämt i friska luften. Bättre sätt att ladda inför ett nytt jobbår finns nog inte.

 1. jennie skriver:

  Så fina! Tycker det är helt fantastiskt att du handlar kläder till både dig och barnen på ”vanliga affärer” istället för bara dyra märkeskläder när ni ändå har råd med det.

 2. Märkligt! Många är konstant negativa i sina kommentarer, fattar inte att de lägger tid på att läsa blogginlägg och sen bara ha elaka kommentarer! Har de inget eget liv?

 3. Linnéa skriver:

  haha en sån där onepiece-pyjamas skulle min man aldrig gå med på, han vill ha fri tillgång till hela mig om lusten skulle falla på under natten 🙂

   1. Linnéa skriver:

    Den brukar det inte vara fel på, i värsta fall kommer den allteftersom 🙂

  1. A skriver:

   Allså va? Vill han ligga med dig när du sover? Charmig snubbe.. 😝

   1. Linnéa skriver:

    Ja det är klart han är ju min man 🙂

  1. Maria skriver:

   😰 Tror säkert du menade det skämtsamt och att ni båda har en passionerad relation! Men lät verkligen obehagligt.

  1. Maja skriver:

   Det lät inte särskilt bra! Jag hoppas din kommentar är skriven med glimten i ögat.

   Om lusten skulle falla på under natten, och den är ömsesidig(!), tar det inte många sekunder att kränga av sig pyjamasen.

  1. Ehhh skriver:

   Hoppas att du skämtar Linnea….verkligen.

   1. Linnéa skriver:

    Varför skulle jag?

 4. Emma skriver:

  Hade aldrig sån body utan stoppa tröjan i byxorna och det va löst. Sen hade man mikro fleece över det och sen ytterkläderna. Varmt och mysigt. Vi hade även värmedynor i både pjäxor och vantar för att man skulle slippa frysa om tårna efter ett par timmar i backen! Fungerade utmärkt tills dynornas värme tog slut.

 5. Adlinks skriver:

  Tror nog att sakerna som hon skriver adlinks på är ”gratis! I 9 av 10 adlinks är en lågpris butik/kläder. Cubus, Lindex mm där företagen vill kränga iväg sin massproduktion av kläder! Gör hon det med sina ”dyra märkeskläder/väskor? (adlinks) För dom får hon betala för dom är inte intresserad av ett samarbete! där krävs det lite mer kändisskap. Det hon får/adlinks =billigt som hon inte skulle betala för….. inte fint nog!

  1. P skriver:

   Ta reda på fakta innan du sitter här och t r o r

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..