ANNONS

Snart Idre!

/

Vi har ofta turen att vara friska i vår familj, tror vi hade två vabb-dagar under hösten. Men såklart nu under ledigheten känner jag hur halsontet etablerar sig och huvudvärken kommer smygandes. Håller tummarna att de lägger sig. Köpte med mig förkyld-piller från USA som ser sådär stora och läskiga ut, de kanske ger effekt. Oavsett har vi inga planer fram tills på torsdag då vi åker till Idre en vecka. Det ser vi verkligen fram emot. Tre barnfamiljer plus svärisarna i varsin stuga. Planen är att försöka dela upp sig lite, passa barnen så att man kan få en förmiddag med respektive i backen. Jag är ju en pulkafantast så finns en risk att jag blir barnansvarig medan de andra åker skidor. Skidor är roligt men jag har inte hållit igång åkandet. Sist var i Åre 2012, alltså innan barnen. Då åkte jag upp med en dejt och fyra killkompisar (redan där inte speciellt schysst av mig), en resa som slutade i att han kom på att han saknade sitt ex mitt i allt. Gud som jag skrattar åt resan i efterhand. Den dagen då allt verkligen är preskriberat har jag många roliga storys…

IMG_9527

Skidor in Kalifornien, Lake Tahoe

IMG_9528

… Och skidor i Zermatt. Smidigt när en ”klasskompis” från skolan i Zürich var delägare i ett hotell där borta. Resan till Idre kommer bestå av lite mer trotsutbrott, svett och blöjbyte när overall precis har kommit på. Men det finns faktiskt en stor charm med det också.

To be continued….

44

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00