Snart Idre!

Vi har ofta turen att vara friska i vår familj, tror vi hade två vabb-dagar under hösten. Men såklart nu under ledigheten känner jag hur halsontet etablerar sig och huvudvärken kommer smygandes. Håller tummarna att de lägger sig. Köpte med mig förkyld-piller från USA som ser sådär stora och läskiga ut, de kanske ger effekt. Oavsett har vi inga planer fram tills på torsdag då vi åker till Idre en vecka. Det ser vi verkligen fram emot. Tre barnfamiljer plus svärisarna i varsin stuga. Planen är att försöka dela upp sig lite, passa barnen så att man kan få en förmiddag med respektive i backen. Jag är ju en pulkafantast så finns en risk att jag blir barnansvarig medan de andra åker skidor. Skidor är roligt men jag har inte hållit igång åkandet. Sist var i Åre 2012, alltså innan barnen. Då åkte jag upp med en dejt och fyra killkompisar (redan där inte speciellt schysst av mig), en resa som slutade i att han kom på att han saknade sitt ex mitt i allt. Gud som jag skrattar åt resan i efterhand. Den dagen då allt verkligen är preskriberat har jag många roliga storys…

IMG_9527

Skidor in Kalifornien, Lake Tahoe

IMG_9528

… Och skidor i Zermatt. Smidigt när en ”klasskompis” från skolan i Zürich var delägare i ett hotell där borta. Resan till Idre kommer bestå av lite mer trotsutbrott, svett och blöjbyte när overall precis har kommit på. Men det finns faktiskt en stor charm med det också.

To be continued….

 1. Maria skriver:

  Åk med hjälm i år! Förstår inte hur man kan åka utan, skydda ditt huvud 🙂

 2. S skriver:

  Så kul när du bjuder på lite mänskliga inlägg där killen saknade ex:et exempelvis eller annat smått bara, det gör att man får en mer mänsklig bild av dig. Sen är det såklart kul att höra om dina lyckade stunder också. En glimt av gamla Bella var kul bara ☺️

 3. Hej Isabella! Min systers pojkvän jobbar med en hemsida för dig, och jag tycker det är jättecoolt! Han heter Felix, vet du vem det är? 😀

 4. Lovisa skriver:

  Antagligen antibiotika som ändå inte biter på förkylning. Finns inget bot mot förkyldning. Lämna in dom på Apoteket snarast. Inte undra på att resistensen ökar när folk äter AB för allt möjligt 😠

  1. nessa skriver:

   Apoteket tar inte emot något som inte är köpt på just Apoteket.
   Men jag tycker det är konstigt att folk stoppar i sig medicin som dom inte har en aning om vad det innehåller…

   1. Lovisa skriver:

    Det är ju typ alvedon ihop med koffein. Inget du inte kan fixa hemma.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..