ANNONS

Pynt, fisk och fluff

/

Tre reflektioner från förra inlägget:

1.  Inser att det är känsligt när man på året väljer att julpynta och när man beslutar att ta bort pyntet, puh. Vi började julpynta första advent som inträffade redan i november i år, efter en månad är man rätt klar allt rött och glittrigt känner jag. Vi ser liksom julafton som Grand Finale och sedan vill vi bara ha bort allting.

2. Jag slarvar med uttrycken. Glömmer att fisk räknas som kött för vissa. I min värld är kött – kött och fisk – fisk, men förstår att jag trampar vegetarianer på tårna när jag säger att jag väljer bort kött men ändå äter fisk. Om jag känner mig själv rätt kommer jag nog att slarvigt skriva så i fortsättningen ändå. Alltså när jag säger att ”jag valde bort kött men beställde fisk istället” får ni blunda eller skrika i en kudde. Det är en hel värld med olika etiker på ovo, veg, semi, demi …  För min egen del är det överkurs. Kalla det vad ni vill, i min värld heter det ”jag drar ner på kött”.

3. Ni har märkt att adressen blondinbella.se är borta och har övergått till isabellalowengrip.se. Det är under process just nu att ta bort ordet Blondinbella till mitt eget namn på alla sociala kanaler. Efter elva år kändes det rätt. Det är dags att gå vidare. Blondinbella är ett såklart ett starkt varumärke men jag har väntat in tills jag själv tycker att mitt eget namn står lika stadigt och nu är det en bra tid för övergång. Men här på bloggen blir det ingen skillnad i innehåll, endast namnet. Eftersom bloggen också kommer att översättas till fler språk kändes det  naturligt att skippa ordet Blondinbella överhuvudtaget och direkt ha mitt namn. Spännande!

IMG_9483

Hur som helst, juldagen har passerat. Här hemma har det varit superlugnt. Mellan 14-16 låg vi hela familjen och sov i soffan till julmusik. När hände det senast! Sedan har Sally gått igenom allt jag äger, detta är hennes nya favoritskor. Jag som hade tänkt att inviga de nästa år.

IMG_9482

Från Steve Madden (adlink). Blir snyggt till ett par jeans, skjorta och kavaj. Tycker att det är fint att bryta av en klassisk look med något annorlunda. Dock är jag dålig på att våga 🙂

105

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00