Fina klappar

Julen är redan borta hos oss. Granen fick ryka imorse och även de mesta utav pyntet. En julblomma kvar. Typiskt Odd och mig, fort ska det gå men det är tur att vi är lika på den punkten. Efter rensadet gick jag ut med barnen och mötte upp min granne på vägen, det blev gungor och kakor i en park. Solen sken och jag kände ett stort lugn i själen. Antingen är det medicinen eller att jag börjar förstå att jag ska vara ledig fram till den 9 januari. Bra oavsett. Planen idag är bara att vara hemma, barnen har fullt upp med leksakerna och efter lunch väntar leklera.

Odd har också fullt upp med en av sina julklappar, han fick nämligen ett ljudsystem av mig igår som heter Sonos och som man har i husets varje rum. Jag fick alldeles för fina klappar av honom, han är duktig på gåvor minst sagt.

IMG_9452

IMG_9423

Korthållare och fina sandaler från Bottega Veneta. Båda är i brun-metallic. Åh som jag längtar efter att kunna inviga skorna. Det får bli i Thailand.

IMG_9453

IMG_9450

Likadana ljusstakar som vi hade på bordet när vi gifte oss för tre år sedan. Så fina.

IMG_9449

Och två fina vaser, jag älskar ju snittblommor.

… Vill ni höra hur det gick med mitt köttätande under julen? Jag åt en köttbulle men tyvärr var det inte alls så ljuvligt som jag hade sett fram emot. Det blev grönsaksbullar för mig och sedan har jag ätit en massa lax, Skagen och Janssons. Det som började med att endast minska på kött har nästan blivit helt och hållet. Det hade jag verkligen inte räknat med.

  1. Asfula skor dock… Har inte karln din någon koll?

  2. Rebecka skriver:

    Jättefina ljusstakar Isabella! Måste bara fråga om det är de med mässing eller med rostfritt upptill! Älskar din blogg! Hoppas att ni får ett härligt nyår i Idre!

  3. Fint! Kolla gärna in min blogg och följ min kamp mot den hemska sjukdomen anorexia – en dag ska jag vara HELT frisk & fri!! 😀 <33

  4. Julpyntet redan?? herregud.. julen har precis börjat fine om det hade varit 28 men nu?? enligt kristen tradition kom jesus barnet natten till den 25 och det är därför julen är den 25 i många andra länder.

    Tror att du lutar med år pescitarian dvs äter inte kött men fisk.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..