Tomten på besök

Vilken dag. En massa gos med våra barn och kusinbarnen som jag älskar så mycket. Hyfsad lugn jullunch med kära Spångbergs-släkten, barnen börjar blir så stora nu att de leker själva när de har ätit upp (yey!), en snutt av Kalla Anka, en massa julgodis och besök av kära Tomten. Lyckat! Hjärtat är fyllt av värme.

IMG_9397

Gillis och kusin Iris

IMG_9395

Jag försökte få till en söt pussbild under misteln, ha ha älskar Odds min

IMG_9399

Vi åkte från Ekerö vid halv fem och när vi kom hem blev det mer julmat till middag och så fick barnen öppna deras paket och leka ett tag med allt. Det var inte alls meningen att det skulle bli såhär tokigt mycket under granen, barnen fick ”bara” fem var av oss. Men snälla släktingar och tydligen har jag varit väldigt snäll också i alla fall om man frågar mina kära man.

IMG_9398

Barnens stora favorit! Klassiker. Nu sover barnen, vi har Päron till Farsa i bakgrunden på tv:n och nu ska Odd och jag öppna varandras gåvor. Jag tror att han blir riktigt glad 🙂

 1. Hanna skriver:

  Jag och min bror blev väldigt bortskämda av min farmor som barn. Jag har bilder där jag sitter i ett hav av julklappar. En annan reflektion är ju att om man är många blir det ju mycket även om man bara ger en sak var.

 2. lina skriver:

  God fortsättning och tack för all inspiration!

 3. Sandta skriver:

  Min sambo och jag har inga barn men vi brukar gå bananas med varandras klappar men i år sket vi i det och bokade en resa istället. En tradition jag hoppas blir stående att sluta julafton så underbart! 🙂

 4. Det var samma här som ”Minimalisterna” skrev ovan. Iris (8 mån) fick ingen julklapp av oss föräldrar heller i går. Hon fick alla Babblarna i mjukisdjurs-modell några dagar tidigare, men inget i går.

  Hon fick så mycket ändå av mor- och farföräldrar samt annan släkt. Blir en annan sak från och med nästa år och framåt gissar jag. Det var dock både roligt och intressant att se hur spännande Iris tyckte det var med julklappar. Både pappret och så utanpå, men också att se att det var något inuti.

 5. Ebba skriver:

  God jul på er! 🎅🎄

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..