Typiskt

Denna dag kan gå till historiens lugnaste. Odd har lagat mat och barnen har velat ta det lugnt och titta på film, spela spel på Ipad och pyssla hemma. Jag har haft lite svårt att hålla nere tempot men har använt energin till att fixa hemma, slå in paket, rensa bakluckor och åka och tvätta bilarna. Hjärnan har inte förstått att jag är ledig och det kommer ta ett tag. Egentligen borde jag åkt iväg och tränat men det kändes fel att ge efter för energin och lämna familjen. Fast nu i efterhand borde jag gjort det för jag har ingen ro i kroppen att kunna sitta ner och ha uppesittarkväll. Typiskt. Det är det här som är det sämsta med ADHD, inte kunna välja att ha en lugn kväll. Jag som hade sett fram emot det enormt. Jag ska nog hälla upp ett glas vin, det är inte direkt drömlösningen men det kan fungera. Alternativet är att skippa vin och ta en lergigan (svagt lugnande) men då finns en risk att jag somnar. Inget drömläge precis. 

Barn som vill slappa 

Vi har förresten flyttat in Gillis till Sallys rum – På barnens begäran. Gillis och Sally har velat bli nattade båda två i Sallys säng på kvällarna , vi löste det med ett gemensamt sovrum (rätt provisoriskt nu). Barnen älskar det. Ikväll var det en väldigt pirrig tre-åring som gick och la sig. Den känslan kommer man aldrig att glömma! Jag längtar så mycket efter att få tassa ner för trappan imorgon och hitta strumporna. 

Hoppas ni får en fin kväll allesammans! 

 1. Frida skriver:

  Det är som man känner dig fast man inte gör det. Du kommer tröttna på Odd för han kan inte hålla uppe ditt tempo, du inser han får mindervärdeskomplex och du respekterar inte honom längre, så du kommer tappa känslorna. Detta kommer du förneka för du vill hålla ihop familjen, men sen en dag kommer du träffa en lite äldre man och då kommer du inse Odd saknar det dära. Ni kommer dock skiljas som vänner och ha delad vårdnad. Du kommer sen skaffa lgh i antingen New York eller London och fortsätta med din buisness där. Du kommer vilja att dina barn går i en internationell skola där. Sen kommer du skaffa en hund. Därefter kommer du träffa en affärsman, ca 10 år äldre än dig och du kommer få ett barn med honom. På sommrarna kommer du tillbringa i Europa, ni kommer ha en yacht i franska rivieran bland annat. Vintern kommer ni ha semester i Västindien.

  Har redan sett det.

  Gå efter din magkänsla och släpp samhällsidealen

 2. Fint! Kika gärna in på min blogg och följ min dagliga kamp mot den hemska sjukdomen anorexia nervosa – en dag ska jag vara HELT frisk och fri!! 😀 <33

 3. Ja skriver:

  Prova att börja med magnesium och omega 3, det har väldigt bra effekt på adhd.
  Har egen erfarenhet så jag vet vad jag pratar om.

 4. Natalia skriver:

  God Jul på dig och familjen. Åhhh Bells var är Sally’s fina sängkläder ifrån ? Skulle vilja också ha såna till mina flickor. Mvh Natti

  1. Mia skriver:

   Tror dom är från Jotex 🙂

 5. Anette skriver:

  Kör några armhävningar när du känner myrkrypet ta över.
  Hjälper alltid att ta ut sig fysiskt….
  Anser inte man behöver ta till lugnande.
  Go with the flow och välkomna istället att din ADHD får dig aktiv.
  ADHD ser jag som en gåva och inte ett hinder.
  God Jul

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..