ANNONS

Dan före dan

/

Vi har haft en väldigt härlig start på dan före dan. Förvisso kass natt med många uppvak men så blir det ibland. Sallys blöja hade läckt och hela sängen var blöt. Bytte på henne men jag orkade verkligen inte byta lakan, jag vände på Sally och mig istället som hade legat i de blöta och la oss vid fotändan istället. Det är så det blir med barn nummer två hehe. Vid tio plingade till i telefonen och då var det mina grann-mammor som skulle ut med barnen. 15 minuter senare var det sparkcykelträff, gungor och pepparkakor. Väldigt trevligt att kunna ses så enkelt. Efter lekstunden dröjde vi kvar ute jag och barnen, det var fint väder och Odd var och handlade julmat tillsammans med resten av hela ön:s befolkning. Vi hängde upp ett litet hus med mat till fåglarna, det tyckte barnen var roligt: 

Barnen turas om att köra varandra på cykeln 


… Och en mamma som njuter av solen och av att denna dag faktiskt är årets bästa enligt mig. Ser fram emot att få vara Odds testperson på köttbullarna idag och ha uppesittarkväll. Ljuvligt 🙂  

43
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00