Dan före dan

Vi har haft en väldigt härlig start på dan före dan. Förvisso kass natt med många uppvak men så blir det ibland. Sallys blöja hade läckt och hela sängen var blöt. Bytte på henne men jag orkade verkligen inte byta lakan, jag vände på Sally och mig istället som hade legat i de blöta och la oss vid fotändan istället. Det är så det blir med barn nummer två hehe. Vid tio plingade till i telefonen och då var det mina grann-mammor som skulle ut med barnen. 15 minuter senare var det sparkcykelträff, gungor och pepparkakor. Väldigt trevligt att kunna ses så enkelt. Efter lekstunden dröjde vi kvar ute jag och barnen, det var fint väder och Odd var och handlade julmat tillsammans med resten av hela ön:s befolkning. Vi hängde upp ett litet hus med mat till fåglarna, det tyckte barnen var roligt: 

Barnen turas om att köra varandra på cykeln 


… Och en mamma som njuter av solen och av att denna dag faktiskt är årets bästa enligt mig. Ser fram emot att få vara Odds testperson på köttbullarna idag och ha uppesittarkväll. Ljuvligt 🙂  

 1. Fint! Kika gärna in på min blogg och följ min dagliga kamp mot den hemska sjukdomen anorexia nervosa – en dag ska jag vara HELT frisk och fri!! 😀 <33

 2. Lotta skriver:

  Ett litet tips, byt ut till solrosfrön och skalade jordnötter ( osaltade) i fågelmataren.

 3. C skriver:

  Jag fick ett tips häromdagen angående nerkissade lakan. Bädda dubbelt! Madrasskydd, lakan, madrasskydd, lakan. Är olyckan framme så är det bara att ta bort det nerkissade lakanet samt madrasskydd och så är sängen redan bäddad igen. Skönt när man är trött mitt i natten. Det kör vi på nu när sonen ska bli torr även om nätterna! Toppen 😊

 4. Karin skriver:

  Har ni testat större blöjor till Sally? Vår äldsta dotters blöjor läckte ibland på natten och vi gick alltid efter rekommenderade vikten på paketet. Med yngsta dottern går vi bara efter passform och det har inte läckt alls.
  God jul till dig och din fina familj!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..