ANNONS

Sista klappen

/

Martina bor två minuter ifrån oss med bil så jag hämtade upp henne vid 17.00 idag för att åka till Mall Of Scandinavia som har kvällsöppet: 

Fotar alltid var jag står. Guldfiskminne och fruktansvärt dåligt lokalsinne. Hjärnan prioriterar vad jag ska minnas och att hitta till saker ligger inte riktigt på topplistan. När jag var i Täby Centrum sist tog det en kvart att hitta till parkeringen. 

Vi började med middag på en av alla restauranger, det blev vegetarisk burgare och pommes till oss båda. Martina har precis som jag dragit ner på kött. Efteråt blev det en kort men lyckad julklappshandling. Odd får bara hårda paket i år, tror han blir väldigt glad. 


Jacka Stylelevel (adlink)   

Efter att allt var klart unnade jag mig ett läppstift på MAC (nyans Brave). Det blev min klapp på axeln efter en sinnessjuk men asbra höst. Det har varit min mest intensiva period i livet någonsin. Ett tag trodde jag inte att jag skulle hålla ut men jag backade, drog ner på tempot i några dagar, åkte till Dubai och ökade sov/mat och kompiskontot och ny energi kom. Att gå på julledighet för mig är mentalt som att springa i mål efter ett marathon-lopp. Jag grejade det! Och ändå är jag inte slutkörd. Tvärt om har jag aldrig varit mer mentalt stark. Men visst blir det nyttigt med några dagar i soffan med en ask wienernougat 🙂 

48
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00