Sista klappen

Martina bor två minuter ifrån oss med bil så jag hämtade upp henne vid 17.00 idag för att åka till Mall Of Scandinavia som har kvällsöppet: 

Fotar alltid var jag står. Guldfiskminne och fruktansvärt dåligt lokalsinne. Hjärnan prioriterar vad jag ska minnas och att hitta till saker ligger inte riktigt på topplistan. När jag var i Täby Centrum sist tog det en kvart att hitta till parkeringen. 

Vi började med middag på en av alla restauranger, det blev vegetarisk burgare och pommes till oss båda. Martina har precis som jag dragit ner på kött. Efteråt blev det en kort men lyckad julklappshandling. Odd får bara hårda paket i år, tror han blir väldigt glad. 


Jacka Stylelevel (adlink)   

Efter att allt var klart unnade jag mig ett läppstift på MAC (nyans Brave). Det blev min klapp på axeln efter en sinnessjuk men asbra höst. Det har varit min mest intensiva period i livet någonsin. Ett tag trodde jag inte att jag skulle hålla ut men jag backade, drog ner på tempot i några dagar, åkte till Dubai och ökade sov/mat och kompiskontot och ny energi kom. Att gå på julledighet för mig är mentalt som att springa i mål efter ett marathon-lopp. Jag grejade det! Och ändå är jag inte slutkörd. Tvärt om har jag aldrig varit mer mentalt stark. Men visst blir det nyttigt med några dagar i soffan med en ask wienernougat 🙂 

 1. J skriver:

  För det första så testar inte MAC på djur, de jobbar aktivt med att försöka få bort djurtester i länder som tex Kina. Sen förstår jag om vissa nu säger att de inte vill köpa ett märke som sälj i exempelvis Kina. Helt Ok. Men vad jag har svårt att tro är att ni som skriver de kommentarerna inte har köpt en produkt från tex H&M,Lancome,Dior osv. Nästan alla stora märkte säljs utanför EU. In och läs på Mac’s hemsida om ni undrar just mer om hur de jobbar.

 2. Dinah skriver:

  Ingen produkt från MAC Sverige är djurtestad 🙂 (lag inom EU).

  1. Jessica skriver:

   Men märket Mac använder sig av djurtester i andra delar av världen. Detta betyder att man stödjer djurtester genom att köpa produkter från tex MAC då intäkterna går till samma företag

 3. H skriver:

  Vilken storlek har du på den fin fina jackan?

 4. Maggan skriver:

  Grattis till din ”målgång”! Hoppas att du får en precis så fin julledighet som du önskat och en fin tid med familjen.

  God jul!
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..